Numărul site-urilor de jocuri de noroc online licenţiate în România a ajuns la 19!

Cu o întârziere de circa o lună a fost anunţat pe site-ul ONJN al 19-lea site de jocuri de noroc online licenţiat în România. Betano.com, căci despre el este vorba, a primit dreptul temporar de operare prin Decizia 3311 din 18 decembrie 2015.

betano.JPG

Partea interesantă legată de acest operator o descoperim atunci când intrăm pe www.betano.com. Acolo suntem informaţi că site-ul în cauză nu este accesibil de pe teritoriul României. În condiţiile date îmi este greu să-mi fac o părere despre Betano. Aştept să afle şi ei că au primit dreptul temporar de operare şi să scoată restricţia pentru România!

Până să se lanseze betano.com în România şi să dovedească faptul că este un operator de încredere vă recomand să jucaţi la una din casele de pariuri online de încredere, la care aveţi bonusuri şi promoţii exclusive dacă vă înregistraţi de pe linkurile existente pe site-ul nostru.

 

Important Notice

 
 

Please be aware that Betano.com is not accessible from the Romanian territory, due to the local regulations on Gambling.

 

Stoiximan.gr fully adheres to the country's Gambling Act and the Romanian State Commission on Gambling rules and prohibits the use of its services by Romanian residents.

 

In case you have any questions, please do not hesitate to contact us, via email at support@betano.com

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi