Numarul 8 este special la 888Sports

Daca in vara promotia era valabila pentru meciurile echipei Angliei de la Cupa Mondiala, acum 888Sport (click aici pentru a deschide cont nou) a decis sa mareasca aria de acoperire a promotiei.

Promotie numarul 8 la 888Sport

Pariati pe primul / ultimul marcator si marcator oricand pe meciuri din Anglia Premier League, Spania La Liga si Champions League si daca pierdeti pariul, dar un jucator care poarta numarul 8 marcheaza veti primi miza inapoi pana la cel mult 25 de lire sterline.

Free bet-ul rambursat va fi multiplu de cinci. Daca pariati 8.50 lire sterline veti primi un free bet de 5 lire sterline, daca pariati 13 lire sterline free bet-ul va fi de 10 lire sterline etc.

Free bet-ul va fi acordat in termen de 72 de ore dupa ce pariul a fost decis. Valoarea sa nu va fi returnata (ex. primiti 25 de lire sterline freebet si-l pariati pe cota 3, daca veti castiga ramaneti in cont cu 50 de lire sterline 25x3-25).

Cu jucatori precum Kroos, Nasri sau Gerrard optarii cu siguranta vor inscrie in acest sezon asa ca daca preferati pariurile pe marcatori va recomandam sa dati click aici pentru a paria la 888Sport.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi