Nu vom putea paria pe meciurile rămase din această etapă din Liga 1!

Din cauza tragediei de vineri seară din Ștefan cel Mare, Comitetul de Urgenţă a Ligii Profesioniste de Fotbal a luat decizia de a amâna toate meciurile din Liga 1 programate pentru această etapă, după ce și FRF a amânat toate partidele din Liga 2 și Liga 3. De asemenea, a fost amânată și finala Cupei României dintre Dinamo București și CFR Cluj. Asta înseamnă că nu vei mai putea paria pe meciurile din campionatul intern din acest weekend. Dacă ai pariat deja pe partidele de astăzi, atunci la unele agenții online pariurile tale vor rămâne în așteptare până când meciurile se vor disputa conform noului program, în timp ce la alte agenții s-ar putea să primești cotă de 1.00.

lpf.png
Conform DigiSport, meciurile din România Liga 1 au fost reprogramate pentru începutul săptămânii viitoare după cum urmează:

Luni, 9 mai:
Ora 18:00 - Voluntari vs CSMS Iași
Ora 20:30 - Pandurii Târgu Jiu vs Astra Giurgiu

Marți, 10 mai:
Ora 18:00 - Concordia Chiajna vs FC Botoșani
Ora 20:30 - ASA Târgu Mureș vs FC Steaua

Miercuri 11 mai:
Ora 20:30 - ACS Poli Timișoara vs CS U Craiova

Finala Cupei României dintre Dinamo București și CFR Cluj a fost reprogramată pentru data de 17 mai, ora 21:30. Inițial ea trebuia să se joace pe 10 mai la aceeași oră. Momentan nu se știe programul meciurilor din ligile inferioare, dar cu siguranță acesta va fi decis pe parcursul zilei de astăzi.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi