Nu uitați de link-ul special care vă dublează banii la Unibet!

unibet-interfata-5.png

Actualizare 8 noiembrie 2016

Promoția prezentată de pariurix.com în acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea în ce constă actualul bonus oferit de agenția de pariuri sportive Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) accesează ACEST LINK.

 

Articolul inițial

După cum știți licența agenției Bet365 a fost retrasă. Agenția de pariuri online UNIBET (deschide un cont acum) este la momentul actual cel mai bun operator licenţiat în România şi asta n-o spunem noi ci marea masă a pariorilor. Ofertă de pariere diversificată, pariuri live din foarte multe sporturi şi campionate de fotbal, aplicaţii pentru mobil, un serviciu de suport clienţi prompt, toate acestea sunt aspecte care fac din UNIBET casa de pariuri online numărul 1 în România.

bonus-exclusiv-unibet.png

 

În plus clienţii noi beneficiază şi de un bonus. Jumătate din primul pariu este fără risc până la maxim 150 RON. Pariezi 150 RON şi dacă-i pierzi mai primeşti 75 RON din ei înapoi. De fapt stai aşa, acesta este bonusul standard oferit de agenţie. PariuriX a reuşit însă să ajungă la un acord cu Unibet pentru o ofertă îmbunătăţită, de două ori mai bună. Doar dacă deschizi cont de pe linkul special postat mai jos beneficiezi de un pariu 100% integral până la 150 RON. Asta înseamnă că dacă pariezi 150 RON pe un prim bilet şi nu câştigi atunci îţi va fi rambursată întreaga sumă de 150 RON (oferta este valabilă şi pentru sume mai mici). Cum ziceam, deschizi cont normal şi pierzi cel dintâi pariu primeşti 75 RON din 150, deschizi cont de pe linkul special de mai jos şi pierzi primul pariu vei primi 150 RON din 150.


Deschide un cont acum la Unibet, cea mai bună casă de pariuri online din România!

Sute de pariori au accesat bonusul special, profită și tu de promoție pentru că este posibil să se încheie în curând. Un parior se pare că a dat lovitura vieţii. Ştiind că n-are ce pierde, oricum primea cei 150 RON înapoi, el a jucat pe primul bilet 8 pronosticuri formând o cotă finală de 187 şi a câştigat nu mai puţin de 28.000 RON. Şi tu poţi fi următorul norocos! N-ai nimic de pierdut, deschide un cont de pe link-ul special, plasează un prim pariu fără riscuri și câștigă!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi