Nu se mai termină problemele în tabăra "regilor" de la LA Kings!

Echipa de NHL LA Kings, campioana din urmă cu două ediţii, a avut un sezon precedent de coşmar. "Regii" n-au prins nici măcar play-offul, terminând abia pe locul 9 în Conferinţa de Vest. Nu numai factorii sportivi au influenţat forma proastă a celor de la LA Kings. 

Pariază acum direct de pe telefonul mobil!

download.jpg

La începutul sezonului, Slava Voynov, unul dintre jucătorii esenţiali ai echipei, a fost suspendat din ligă pe termen nedefinit, din cauza arestării în urma violenţei asupra proaspetei sale soţii. În încercarea de a îndupleca liga să-l primească măcar la antrenamente, LA Kings s-a ales cu o amendă de 100.000$. În urmă cu două luni, Jarret Stoll a fost arestat pentru posesie de metamfetamină şi cocaină. 

Acum, a apărut o nouă problemă pentru "regi". Contractul lui Mike Richards a fost reziliat din cauza nerespectării de către Mike a unei clauze. Se pare că acesta a consumat oxicodonă, un analgezic narcotic, cu scopul de a atenua durerile puternice. Asta, deşi n-a existat niciun cap de acuzare care să susţină acest lucru. Este bine ştiut faptul că în NHL jucătorii primesc lovituri dure în timpul meciurilor, mulţi dintre ei încercînd să se vindece singuri, fără ajutorul echipei. Cu siguranţă aici sunt nişte detalii neştiute, care în curând vor ieşi la lumină, chiar dacă cei de la LA Kings păstrează secretul asupra acestor informaţii. Cu o asemenea situaţie tensionată la echipă s-ar putea ca LA Kings să nu se regăsească nici sezonul viitor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi