Nu se joacă curat în preliminariile CM 2018? Un meci al Lituaniei, suspectat de FIFA pentru pariuri!

FIFA investighează victoria Lituaniei cu Malta, scor 2-0, în actualele preliminarii ale Campionatului Mondial din 2018. Cernych şi Novykovas, din penalty, au marcat pentru victoria lituanienilor, care sunt pe locul doi în Grupa F, cu 5 puncte, la două în spatele liderului Anglia. 

Portarul Maltei, Andrew Hogg a dezvăluit că înaintea meciului jucat pe 11 octombrie la Vilnius un oficial FIFA a venit în vestiar şi a spus că rezultatul meciului ar putea fi aranjat pentru pariuri. În acelaşi timp, i-a avertizat pe jucătorii Lituaniei, dar şi pe arbitrul spaniol Jesus Gil că meciul ar fi intrat în vizorul mafiei pariurilor.

Ne-am simţit cu toţii foarte ciudat. A fost ca şi cum cineva ne-ar fi acuzat de înşelăciune. Ştiam că nu am făcut nimic rău şi nu am avut nicio idee despre ce este vorba. A fost momentul în care mi-am spus 'acum voi ajunge şi la poliţie...' Am fost foarte atent în meci şi chiar am reuşit trei sau patru intervenţii bune. Am dat tot ce-am putut. Nu am avut absolut nimic de ascuns,

---a povestit Andrew Hogg

Presa din Anglia scrie că s-au mizat sume uriaşe înaintea partidei pe înfrângerea Maltei, iar în timpul jocului s-a pariat că oaspeţii vor pierde la mai mult de 1 gol. Ancheta FIFA este în plină desfăşurare, iar pe fir a intrat şi poliţia. Dacă se dovedeşte că meciul a fost aranjat pentru pariuri, toate rezultatele de până acum vor fi anulate și partidele vor trebui rejucate!

În meciul jucat la Vilnius, Malta a avut o posesie de doar 35 la sută şi nu a avut niciun şut pe poartă. Cu şase minute înaintea golului doi marcat de Lituania s-au mizat sume uriaşe. Informaţia a fost oferită de către cei de la FederBet. 

Au fost alertate ambele echipe, dar şi arbitrul Jesus Gil despre faptul că s-a primit o alertă cu privire la sumele mari mizate înaintea, dar şi în timpul meciului. Toată lumea a înţeles asta şi partida s-a disputat în condiţiile date,

---a declarat o sursă din cadrul FIFA

Evaluarea raportului ne spune că sunt dovezi clare conform cărora mai mulți oameni care ar avea legături cu pariurile știau că Malta va pierde la cel puțin două goluri diferență,

---a şocat preşedintele Federaţiei de fotbal din Malta, Darmanin Demajo 

"Nu a existat nicio sugestie sau suspiciune în legătură cu echipa noastră. Sperăm că aceste investigații să se termine repede", au spus şi lituanienii, prin vocea purtătorului de cuvând al Federaţiei de fotbal de la Vilnius.

 

Foto: Associated Press

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi