"Nu pariaţi pe Leicester!"...E chiar sfatul antrenorului campioanei Angliei, Claudio Ranieri

Nu ştiţi ce să jucaţi pe campioana Angliei, Leicester, în noul sezon ? Nicio grijă, vă ajută Ranieri! Mult mai liniştit după ce şi-a prelungit contractul cu Leicester, antrenorul italian s-a ţinut de glume la ultima conferinţă de presă. Claudio Ranieri bagă mână în foc că echipa sa nu va mai avea niciodată norocul din sezonul trecut şi îi sfătuieşte pe bookmakeri să nu-şi mai pună prea mari speranţe în câştiguri fabuloase de pe urma lui Leicester. Tot ce s-a întâmplat anul trecut a fost un...scenariu SF. 

Sunt mai multe şanse ca extratereştrii să ajungă la Londra, decât ca Leicester să-şi păstreze titlul de campioană a Angliei. Este normal ca noi să nu putem câştiga campionatul. Şi tocmai de aceea le-am spus pariorilor că trebuie să propună o cotă de 6.000 la 1!,

---a spus Claudio Ranieri

Sezonul trecut, Leicester a detonat bomba - a transformat în câştigătoare o cotă de 5.000 la 1, atât cât au oferitc cele mai importante case de pariuri din Anglia pentru un titlu câştigat de echipa lui Ranieri. Anul ăsta, bookmakerii nu s-au mai aruncat..."Doar" 33 la 1 e cota ca Leicester să devină campioană pentru a doua oară în istoria clubului.

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi