Nu o să-ți vină să crezi ce făcea Messi cu câteva ore înainte să fie condamnat pentru fraudă fiscală!

Miercuri Lionel Messi și tatăl său au fost condamnați ambii la câte 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală. Dar ce făcea starul Barcelonei cu doar câteva ore înainte de condamnare? 

Dacă vă vine să credeți, acesta a fost surprins de publicația americană tmz.com în Atlantis Resort din Bahamas jucându-se la ruletă, acolo unde își petrece vacanța împreună cu familia. El și-a încercat un pic norocul și la blackjack, după care s-a dus în restaurantul cazinoului și s-a așezat la o masă cu familia, de la care nu a lipsit nici tatăl acestuia. Persoanele din cazino au declarat că Messi era bine dispus, dar a vrut să nu fie deranjat de fani. De asemenea se pare că acesta nu a consumat băuturi alcoolice, dar a fumat încontinuu toată seara. 

tmz.jpg
Poză preluată de pe tmz.com

Cu siguranță, dacă ar fi surprins cei de la Cancan pe Alibec jucându-se la ruletă și fumând toată noaptea ar fi ieșit ditamai scandalul, în timp ce nimeni nu pare indignat în vreun fel de modul în care își petrece vacanța deținătorul Balonului de Aur. La fel de drept este că dacă și Alibec sau alți jucători români ar juca prin sfertul lui Messi, atunci probabil nu le-ar mai reproșa nimeni nimic.Tu ce părere ai legat de acest subiect?

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi