Nu le mai este frică de poliție: în Mumbai s-a deschis primul club licențiat de poker!

Asociația jucătorilor profesioniști de poker din India a repurtat o victorie importantă în bătălia cu statul și a ajutat o companie din Pune să deschidă primul club de poker licențiat în Mumbai - unde jucătorii pot intra fără să le mai fie teamă de raziile poliției. În cele mai multe provincii ale țării, pokerul este considerat un joc de noroc și a fost scos în afara legii.

Situat în zona comercială de pe coasta de Vest a Indiei, clubul de poker este administrat de New World of Sports Club Limited (NWOS), o companie fondată de trei oameni de afaceri extrem de influenți - Allen Bansode, Rishi Nagpal și Suraj Kusalkar.

Potrivit celor de la GLaws.in, compania ”pretinde că a obținut permisele și licențele necesare de la poliție pentru a deschide clubul de poker în Mumbai”. Clubul este unul care se adresează exclusiv membrilor, cât și jucătorilor care iau parte la turneele zilinice organizate aici. Gestionat de CEO-ul Poker Stuff India, Chetan Jain, acesta este situat într-o locație de 2.000 metri pătrați și are mai mult de șase mese de joc.

”Este absolut legal și sigur să joci poker la acest club, dar cei interesați trebuie mai întâi să depună o cerere pentru a deveni membri. Clubul își va da acceptul numai în urma unor verificări atente a celui care solicită înscrierea, cererea făcându-se numai în scris”, a declarat Chetan Jain. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

NWOS operează deja o cameră de poker în Parcul Koregaon, din Pune, pe care compania a înființat-o anul trecut. De asemenea, noul operator intenționează să lanseze un site de poker online, rounders.in, prin intermediul partenerului său din Kolkata, NWOS Gaming Pvt. Ltd.

Vestea unui nou club de poker care s-a deschis în India vine într-un moment în care cluburile de poker existente se află încă într-o luptă cu Guvernul, căruia îi solicită să elaboreze o lege prin care pokerul să fie recunoscut ca un joc de îndemânare, și nu unul de noroc.

Cu aproape două luni în urmă, Asociația de Poker din India (IPA) a depus o petiție în instanță prin care acuză Guvernul că a autorizat Poliția să ”întrerupă” un turneu de poker găzduit de IPA la un club local din orașul Ahmedabad. În sprijinul demersului reprezentanților IPA au venit și un număr de 6 cluburi de poker din India, susținând că pokerul este un joc de pricepere. Tribunalul s-a ferit să dea un verdict, astfel că a aruncat ”pisica moartă” în curtea Guvernului indian, care trebuie să-și exprime punctul de vedere până la începutul lunii iulie. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi