Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Nu juca pariuri LIVE la agențiile de pariuri online până nu citești asta

Vrei să plasezi pariuri LIVE la agențiile de pariuri online? Ok, noi nu te reținem, pariază. Încearcă toate strategiile pe care le cunoști, în special martingale (toți am crezut că e varianta câștigătoare 100%) , iar după ce pierzi toți banii, poți reveni să citești articolul. Nu vrem decât să îți împărtășim experiența noastră și ceea ce știm de la alți pariori din discuțiile cu aceștia pe forumul nostru: https://pariurix.com/discutii.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Ce este un pariu live?

 2. Sunt pariurile live mai sigure ca cele pre-meci?

 3. Atenție la mirajul câștigurilor din pariuri live

 4. Unde jucăm la pariuri live? Online sau offline?
  4.1 Agenții recomandate de PariuriX pentru pariuri live

 

1. CE ESTE UN PARIU LIVE?

Întrebare utilă pentru cei care nu au jucat până acum. Sunt pariurile ce pot fi plasate în timp ce se desfășoară un eveniment. Să presupunem că joacă România cu Grecia pentru Campionatul European de fotbal. În orice moment al meciului vei putea paria pe 1x2, sub/peste număr de goluri, cartonașe și multe alte opțiuni. Cotele se actualizează automat în funcție de cum evoluează meciul. Puteți paria chiar și de pe mobil în timp ce sunteți pe stadion.Voi prezenta acum cele mai bune cinci agenții licențiate pentru pariuri live, dar voi reveni asupra lor la finalul articolului când voi vorbi mai mult despre acestea:
 

Cele mai bune cinci case de pariuri pentru pariuri live:

 

2. SUNT PARIURILE LIVE MAI SIGURE CA CELE PRE-MECI?

Interesul pentru pariuri LIVE a existat încă de la primele vizionări de meciuri în direct. Atunci când urmărești un sport, dar mai ales o echipă și cunoști jocul pe care îl practică, îți dai seama imediat dacă este ziua în care va fi rezultatul așteptat sau o supriză. În acel moment în mintea ta deja e setat rezultatul, fără să îți dai seama ai ales un pronostic. Dacă meciul se termină exact cum ai anticipat, stai și te gândești că puteai să faci niște bani destul de ușor.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Da! Pare mult mai ușor de pronosticat un meci în timpul desfășurării pentru că ai toate informațiile necesare și vezi cum evoluează meciul. Pot fi accidentări în primele minute, schimbări de ultim moment, dacă ai jucat înainte de meci nu mai ai ce face. Eventual stai și te rogi. Teoretic, pariurile LIVE sunt mai sigure din acest punct de vedere. Dacă dai CLICK AICI, vei fi redirecționat către un articol mai amănunțit care oferă o comparație pariuri sportive live vs pariuri sportive pre-meci.
 

Pariurile live pot aduce cele mai sigure câștiguri dar și cele mai mari pierderi pentru pariori!

Dacă ești un parior calculat și urmărești echipele sau jucătorii poți crește șansele în favoarea ta enorm de mult urmărind evenimentul în transmisiune directă pe PC sau la TV. Problema cea mai mare este că atunci când vezi că merge treaba, te hazardezi, uiți să mai fii calculat și nu mai ții cont de nici o regulă. Atunci se întâmplă opusul, câștigurile mai sigure ce ți-au venit până acum se vor întoarce în buzunarul agenției. Vei avea impresia că jucând la recuperare vei câștiga banii înapoi. Să NU faci niciodată asta.Nu juca la recuperare decât dacă îți pare rău că ai câștigat acei bani și vrei să-i returnezi agenției și nu știi cum. Ține minte : Pariurile live aduc pariorilor cele mai mari pierderi.
 

Pierdem sau câștigăm mai mulți bani atunci când pariem în timpul evenimentelor?

Se câștigă ușor când joci în timpul unui meci, sau cel puțin ai șanse mult mai mari în timpul meciului dacă ai analizat partida. Aici e momentul când te lăcomești, nu ai răbdare să joci pe ce cunoști și pariezi orice ai la îndemână.

Problema cea mai mare când joci pe orice sunt cotele sau datele afișate de agențiile de pariuri, care crezi sau nu de multe ori pot fi GREȘITE, nu te baza doar pe ele. De exemplu joci un meci amical dintr-o ligă inferioră necunoscută, datele afișate pot fi greșite (scor inversat, mai multe cornere sau cartonase la o echipa). Te uiți la cote, te uiți la date și gata ai plasat pariul. În termeni și condiții se specifică clar că nu își asumă răspunderea, au doar caracter informativ acele date. În acest punct al articolului aș veni cu 3 reguli de bază:

 • NU fi lacom, joacă doar pe meciurile pe care le poți urmări la TV sau online pe PC, astfel vei fi sigur că ai toate datele necesare.
 • NU juca la recuperare dacă vezi că începi să pierzi, ia o mică pauză. De obicei se întâmplă asta când joci pe evenimente despre care nu ai absolut nici o informație, de multe ori abia găsești ceva pe Google, ce să mai zicem de noutăți sau știri.
 • NU te baza doar pe statisticile agențiilor. Dacă pariezi live pe un meci, folosește și un site de statistici și scoruri live precum http://soccerkeep.com

Dacă te scapi să joci ce e la îndemână, să te gândești cât de des se întâmplă asta? Ai putea fi dependent de pariuri. Pariurile oricum crează dependență, așa că ai grijă. Dacă ajungi să te împrumuți de la prieteni/familie, să vinzi de prin casă sau să pui la bătaie ultimii bani, caută ajutor de urgență. Poți afla de aici mai multe despre dependența la pariuri: https://pariurix.com/dependenta-de-jocuri-de-noroc-poate-fi-tratata.html
 

3. ATENȚIE LA MIRAJUL CÂȘTIGURILOR DIN PARIURI LIVE

Foarte mulți pariori au reușit să câștige mult mai mult și mai repede când s-au apucat să joace în timpul acțiunii. Acest lucru ne crează impresia că vom putea câștiga nelimitat, sau că putem să devenim milionari peste noapte.

Mulți dintre noi am făcut din 10 lei câteva mii în doar câteva ore, dar am și pierdut la fel de mult în doar câteva minute pentru că nu am avut răbdare. Am vrut să ne îmbogățim peste noapte. Nu te lăsa păcălit de idea că merge treaba ca unsă și că poți face bani ușor în doar câteva ore sau zile. Vei ajunge să ai pierderi mai mari decât câștiguri. Vei fi prins într-o buclă, cum ai bani, începi să pariezi, totul merge ok, și când nu te aștepți apar surprizele una după alta și pierzi totul.

Când joci la pariuri LIVE riști să pierzi banii de mâncare sau de chirie. Nu te lăsa influențat de câștigurile rapide. Trebuie să fii calculat și să ai răbdare, altfel riști să aluneci pe o pantă pe care nu greu vei mai putea urca.Poți avea probleme sociale dacă toată ziua stai cu nasul să urmărești meciurile. Începi să îți ignori prietenii și familia, așteptând să mai câștigi un pariu sau să vezi un rezultat. Tratați cu seriozitate aceste riscuri, iar dacă vă dați seama că vă ia valul faceți obligatoriu o pauză, riscați să deveniți dependenți. PariuriX.com prezintă câteva reguli și sfaturi ce trebuiesc respectate atunci când pariezi live: https://pariurix.com/reguli-si-sfaturi-pariuri-live.html

 

4. UNDE JUCĂM LA PARIURI LIVE? ONLINE SAU OFFLINE?

Agențiile de cartier sunt limitate când vine vorba de pariuri LIVE, este posibil ca în viitor să găsească o soluție mulțumitoare, dar până atunci, agențiile online dețin clar monopolul. Cu o ofertă extrem de bogată și variată,  agențiile online vă pun la dispoziție la orice oră din zi sau din noapte zeci de evenimente pe care să pariați. Mai mult de atât puteți paria chiar de pe stadion cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete, trebuie doar să aveți internet. Este suficient să faceți o comparație între avantajele oferite de fiecare. Veți înțelege imediat Avem și un articol despre online vs offline ce poate fi accesat printr-un CLICK AICI.
 

4.1 Agenții recomandate de PariuriX pentru pariuri live

 • Unibet  – este considerată de mulți pariori ca fiind numărul 1 în România în acest moment în materie de pariuri live, indiferent că pariezi de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil. Nu are chiar cea mai bogată ofertă, dar găsești aici aproape tot ce te interesează, plus că platforma funcționează la cel mai înalt nivel. Este oferit și un serviciu de transmisii live unde poți urmări zilnic zeci de meciuri direct din fereastra din care pariezi. Pariază acum!

 • Sportingbet – platforma live nu este la fel de avansată ca cea de la Unibet, dar sunt oferite anumite avantaje cum ar fi faptul că poți paria în timp real pe liga a treia din România sau faptul că poți pune pariuri pe intervale de 60 secunde. Și aici ai acces la un serviciu de transmisii live, însă trebuie precizat că nu sunt acoperite la fel de multe evenimente ca la celelalte agenții recomandate. Pariază acum!

 • Netbet  – per total aici pot fi găsite cele mai multe evenimente live, indiferent de sportul pe care pariezi. În special pariurile live pe tenis ies în evidență, dar nici la alte capitole Netbet nu dezamăgește. Din punct de vedere tehnic platforma nu este la fel de performantă ca cea de la Unibet, dar oricum poți paria în condiții mai mult decât decente. Plus că este oferit și un serviciu de live stream foarte bun. Pariază acum!

 • Betano – este o adevărată plăcere să pariezi live la Betano, mai ales dacă o faci din aplicația pentru IOS, acolo unde poți plasa pariuri prin comandă vocală, nu ești deconectat de pe cont, poți adăuga la favorite tipurile preferate de pariuri și multe altele. Ca și la agențiile enumerate anterior, serviciul de transmisii live se ridică la cel mai înalt nivel. Pariază acum!

 • Betfair - platforma normală de pariuri live este una care cu siguranță nu te va dezamăgi. Zic ”normală” pentru că la Betfair punctul de atracție este reprezentat de platforma de betting exchange, unde de asemenea nu lipsește serviciul de pariuri în timp real. Dacă vrei să plasezi pariuri de tipul back și lay, atunci te invit să o faci la singurul operator licențiat care oferă pariuri în contrapartidă. Pariază acum!

Cele cinci agenţii amintite mai sus cu siguranţa n-ar trebui să lipsească din lista unui parior care preferă să joace mult live. În încheiere mai am un singur lucru de precizat. Dacă vrei să afli mai multe informații despre pariuri live și ești în căutarea unui articol mai amănunțit decât acesta, atunci recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/pariuri-live.html

 

Te-ar putea interesa și : 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi