Nu-i e frică de Roma. Şumudică: "Pentru noi, meciul anului a fost cu West Ham la Londra"

Astra e pe doi în Grupa E din Europa League şi ultimul meci e o adevărată finală. Spulberaţi cu 4-0 în Italia, jucătorii lui Şumudică vor să dea lovitura şi să o bată pe AS Roma la Bucureşti. E scenariul perfect pentru calificarea în 16-imile competiţiei. Astra merge mai departe, însă, şi în cazul unei înfrângeri, dar cu condiţia ca Austria Viena să nu câştige în Cehia cu Viktoria Plzen! "Meciul anului pentru noi a fost cel cu West Ham, de la Londra", a surprins Şumudică într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor. 

Nu l-aș numi chiar meciul anului (nn - partida cu AS Roma), dar da, există o presiune. Îi simt pe jucători foarte montați și credem cu toții în calificarea în primăvara europeană. Acum, dacă trecem de Roma și ajungem în primăvara europeană, va fi ca un bonus. Ne dorim mult să facem un spectacol reușit și oamenii să plece mulțumiți de la stadion. Te întâlnești rar cu AS Roma în cupele europene, e și meci decisiv, vrem să ieșim cu capul sus.

Meciul de la Londra, în care am învins West Ham, o formație de top în Premier League, rămâne pentru mine cel mai tare din 2016,

---a anunţat Şumudică

Morais și Geraldo vor fi spectatori în meciul de joi de pe "Național Arena", fiind suspendați. "Nu voi schimba sistemul, o să anunț cine joacă în locul lor", a declarat Șumi. În locul căpitanului Astrei poate să joace Nicoară, care va fi retras din linia de mijloc. Oros urmează să-l înlocuiască pe Geraldo.

Antrenorul Astrei e dezamăgit în continuare pentru că a pierdut foarte mulți jucători. Steaua a reușit să-i ia pe Enache, De Amorim, Boldrin și Alibec. 

Pot eu să îi las pe bancă pe Teixeira, Budescu, Alibec? Sunt jucători de atac, jucători care vor juca tot timpul cât va fi Șumudică la această echipă. Din păcate, unul pleacă pe la Steaua, altul știu eu pe unde o mai fi...Îmi pare rău, nu am avut ce să facem, am pierdut o echipă. Mă gândeam unde eram acum cu Găman, Queiros, Boldrin, De Amorim...Eram cu siguranță în primele echipe și dominam campionatul! 

Va fi destul de greu să o iau de la capăt și să fac ceea ce am făcut. Am găsit un nucleu bun de jucători când am venit aici, am mai adus eu ce cunoaşteam de la Chiajna, pe un Boldrin, un Lovin, Stan, care crește de la meci la meci... Jucători care și-au adus aportul. L-am adus pe Teixeira. L-am reinventat pe Denis Alibec. A revenit Budescu din China și Seto, a fost ca un puzzle.

Pentru mine va fi din ce în ce mai greu și cred că s-a încheiat un ciclu și pentru Marius Șumudică,

---a declarat antrenorul Astrei la DolceSport

Antrenorul Romei, Luciano Spalletti a definitivat lotul pe care va miza la meciul cu Astra. Davide Frattesi, Emanuele Spinozzi și Filippo Franchi au fost aduși pentru prima dată la echipa mare, de la Roma Primavera. De asemenea, Eros de Santis, Riccardo Marchizza și portarul Lorenzo Crisanto și-ar putea face debutul la prima echipă în returul cu trupa lui Şumudică.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi