Nu cumparati de la hotii de pe Meciul-zilei.ro!

Navigand pe internet, pe diferite site-uri de pariuri, am dat de meciul-zilei.ro, un site foarte bine plasat de altfel pe google din ce am observat la cautarea: "biletul zilei".

pariurix.png

Pentru cei ce nu stiu, acest site vinde ponturi prin sms, dar oamenii isi pot face si abonament la ponturi insotite de analize. Acum apare si problema noastra. Nu am incercat serviciile lor, nu spun ca sunt tepari, insa acest site ne copiaza la greu. Aici ma refer ca o analiza este luata cuvant cu cuvanta, copy-paste, de pe PariuriX.com. Ceea ce ii face hoti, se cheama furt intelectual si in acest moment incalca legea copyrightului. In consecinta nu poti sa cataloghezi astfel de site-uri decat ca fiind de neincredere.

Nu as fi observat acest lucru daca nu citeam o analiza care mi se parea extrem de cunoscuta, si anume una facuta chiar de mine. Am cautat apoi la ei pe site mai in amanunt ca sa observ ca peste 95% din analizele "lor" sunt copiate de la noi.

Probabil nu as fi realizat acest articol daca ar fi tinut cont de ceea ce am discutat cu ei. Mai exact imediat dupa ce am vazut "furaciunea" am luat legatura cu ei pe Facebook pe pagina lor sa ii atentionez de incalcarea drepturilor de autor. Au spus ca nu ii intereseaza si alte chestii cum ca nu fac nimic ilegal, insa intr-un final ne-am inteles sa nu mai ne copieze analizele.

Acum am verificat din nou si observ ca s-au axat mai mult pe concursul nostru de pronosticuri si copiaza de acolo, insa gasim si analize postate pe site-ul principal al Pariuri-X, sau pe forum. Mai precis tot ce gasiti la ei pe site este luat de la noi, uneori chiar si ponturile pe care le vand sunt oferite de noi in mod GRATUIT.

Iata cateva dovezi de frauda:

Analiza postata pe Pariuri-X: http://www.pronosticuri.pariurix.com/fotbal/sunderland-v-southampton-asy19.html Analiza furata de ei: http://meciul-zilei.ro/1700-sunderland-souhampton-h1-05-1-50/

Analiza postata pe Pariuri-X: http://www.pronosticuri.pariurix.com/fotbal/reading-v-man-city-danydd7.html Analiza furata de ei: http://meciul-zilei.ro/2200-reading-manchester-city-2-1-65/

Analiza postata pe Pariuri-X: https://pariurix.com/pandurii-viitorul-constanta-avancronica-si-pronostic-09-05-2013.html Analiza furata de ei: http://meciul-zilei.ro/2130-pandurii-viitorul-constanta-1-1-50/

Analiza postata pe Pariuri-X: http://f.pariurix.com/gloria-bistrita-dinamo-bucuresti-03-05-2013-a-49950.html#post942925 Analiza furata de ei: http://meciul-zilei.ro/2030-gloria-bistrita-dinamo-bucuresti-h2-15-1-55/

In concluzie nu cumparati de la ei si evitati astfel de site-uri de o neseriozitate iesita din comun. Tot ce ei vand gasiti pe site-ul nostru in mod gratuit. Aceasta nu este decat o noua dovada ca Pariuri-X este numarul 1 in Romania la pariuri sportive, fiind de departe cea mai mare comunitate de pariori din tara, si iata ca multi aspira sa ajunga aici pe cai mai putin legale.

Sper ca acesta sa fie un semnal de alarma pentru cel ce detine site-ul respectiv. Vom incerca de fiecare data cand gasim astfel de site-uri sa va atentionam. Asteptam si comentariile voastre mai ales daca ati avut experiente personale cu acest site.

Adrian U.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi