Nu ai bani de pariuri? Dacă te pricepi la poker azi este şansa să faci GRATUIT bani pentru pariuri!

Nu vreau să pierd foarte mult timp cu explicaţii deoarece este duminică seara şi poate n-ai prea mult timp de citit. Prin urmare, dacă ai cunoştinţe de poker te poţi înscrie GRATUIT la turneul Unibet Open Buc. Îl găseşti în softul Unibet (poţi să descarci softul sau poţi juca direct din browser) sub următoarea denumire.

unibet-freeroll.jpg

Înscrierea va începe la 18:30, iar turneul cu premii de 2.000 de euro o oră mai târziu, la 19:30. Va fi un turneu Turbo, blind-urile crescând la fiecare 3 minute. Am omis să spun că pentru fiecare jucător eliminat primeşti 5 cenţi.

Dacă vrei să afli parola în timp real urmăreşti canalul Unibet Poker de pe Twitch, acolo unde în acest moment este transmisă live video masa finala de la Unibet Open Bucureşti. 5 din ultimii 6 jucători rămaşi la masă sunt români! Ţine cont că înscrierea este deschisă doar pentru primii 1.500 de jucători, aşa că cel mai bine ar fi să deschizi cont deja la Unibet şi când apare parola să te înscrii în turneu!

Cât despre legătura cu pariurile? Este simplu, jucând gratuit la acest turneu vei putea să câştigi o sumă de bani, mai mică sau mai mare, cu care alterior vei putea să joci la pariuri. Şi cum urmează o săptămână plină cu meciuri interesante nu cred că i-ar strica nimănui o sumă suplimentară de bani pentru pariuri.

Înregistrează-te acum la Unibet şi intră GRATUIT în turneul cu premii de 2.0000 de euro!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi