Novomatic - creatorul jocurilor ”Sizzling Hot” și ”Book of Ra” - vezi unde le poți juca online

Novomatic - află tot ce trebuie să știi despre creatorul celor mai cunoscute jocuri de ”păcănele” din România - Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady's Charm. Noi îți arătăm și la ce cazino online poți găsi aceste populare sloturi video.

Joacă acum la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX.com!


Cine este Novomatic și ce oferă acesta?

Novomatic este una dintre cele mai importante companii de gambling din lume, aceasta având o cifră de afaceri de ordinul miliardelor de euro (2.3 miliarde în 2016). În spatele succesului acestei companii se află Johann Graf, un austriac de 43 de ani, acesta fiind atât fondator cât și patron. El este al doilea cel mai bogat om din Austria, cu o avere de peste 5 miliarde de euro. Însă nu doar cifrele ce țin de partea financiară sunt impresionante.

Novomatic are peste 25,000 de angajați și operează în peste 45 de țări, printre care și România (imediat vorbim și despre impactul pe piața locală). Compania a furnizat de-a lungul timpului peste 260,000 de aparate de ”păcănele” sau de pariuri pentru aproximativ 2,100 de săli de joc proprii din întreaga lume, dar și pentru alte mii de locații stradale independente care au închiriat respectivele terminale de joc.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

Novomatic are și alte domenii de activitate, nu doar furnizarea de aparate de joc. Firma se ocupă și cu dezvoltarea jocurilor de cazino online (care sunt aceleași ca la terminalele din locații stradale), având peste 300 de sloturi video în ofertă. Unele sunt chiar jocuri multiplayer, sau pun la bătaie jackpot-uri atractive. Printre titlurile cele mai cunoscute trebuie scoase în evidență bineînțeles Sizzling Hot (cunoscutul joc cu șeptari), Book of Ra (jocul cu cărți pe care îl știe toată lumea) și Lucky Lady's Charm.

Ar mai trebui spus că din cadrul companiei Novomatic face parte și operatorul de gambling Admiral, cel prin intermediul căruia Novomatic oferă clienților serviicile proprii direct, fără intermediari. Admiral are în acest moment peste 1,500 săli de jocuri, 60 de cazinouri și site-uri de pariuri online în mai multe țări, printre care și România.

Sizzling Hot pe bani reali - Prima mea sesiune online fără a depune!

 

Novomatic în România

Novomatic e prezentă în România de ani buni, și a avut un cuvânt greu de spus pe piața de jocuri de noroc de la noi din țară, fără să ne dăm seama. Deși sunt sigur că majoritatea nu ați auzit de această firmă după nume, aproape toți aveți cel puțin un prieten sau o cunoștință care pierdea ore bune prin baruri, săli de jocuri sau case de pariuri încercându-și norocul la Sizzling Hot, popularul joc unde toți jucătorii sperau să vină 5 șeptari. Sau unii prefeau Book of Ra, visul suprem constând într-o planșă de oameni în cadrul jocului bonus :) De aceea nu e de mirare că aproximativ 80% din toate aparatele de păcănele din țară au la bază software Novomatic.

Până în 2017 sloturile Novomatic puteau fi găsite în România doar offline, dar mai nou și-a făcut apariția pe piața locală operatorul Admiral (L1172564W000756). Site-ul acestuia poate fi accesat la adresa admiral.ro, unde găsim atât pariuri sportive (dar platforma nu e dezvoltată de Novomatic, ci e aceeași cu cea de la unibet.ro), cât și jocuri de cazino. Oferta conține aproximativ 100 de sloturi video, toate de la Novomatic, și toate oferite în exclusivitate clienților de la noi din țară (adică nu pot fi găsite pe alte site-uri). 

În afară de Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady's Charm, găsim și jocuri cu jackpot (Jackpot Diamonds, Temple of Secrets, Elven Princess etc), dar și alte sloturi interesante. La momentul scrierii acestui articol era oferit și un bonus fără depozit de 200RON, dar trebuie să consulți ACEST LINK pentru a vedea dacă oferta mai este sau nu de actualitate. 

Deschide cont și joacă acum  Sizzling Hot, Book of Ra, Lucky Lady's Charm și alte jocuri Novomatic!

 

Cazinouri online recomandate de PariuriX.com

Așa cum ai putut vedea, este un singur cazino pe internet licențiat care funcționează pe bază de software Novomatic. Lăsând acest aspect deoparte, PariuriX.com recomandă următoarele site-uri de gambling datorită serviciilor de calitate oferite. Dar nu uita, joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi