Noul Circus.ro - mai bun, mai generos! Fii și tu pe fază!

Circus.ro vine în întâmpinarea clienților săi și va oferi noi modalități de distracție, precum și posibilitatea de noi câștiguri pe cazinoul online. Pentru trecerea la ”next level”, actualul Circus.ro va fi închis urmând să se redeschidă un nou Circus – mai bun, mai generos!

Iată ce trebuie să știi despre ce se va întâmpla cu vechiul Circus.ro:
 
Contul tău de jucător va fi închis odată cu site-ul. Pentru a juca în continuare pe noul Circus.ro, trebuie doar să te înregistrezi pe site după ce acesta va fi lansat.


 
Ce se întâmplă cu balanța ta din cont? Tu alegi: 

• Solicită transferul de bani în contul de pe noul Circus.ro la adresa: support@circus.ro

• Sau, ți se poate returna contravaloarea balanței din contul tău
 
Ce se întâmplă cu pariurile tale? 
 
Odată cu închiderea vechiului Circus.ro, toate pariurile plasate pe site vor fi anulate. Din acest motiv îți recomand să nu plasezi pariuri cu 48 de ore înainte de închiderea vechiului Circus.ro.

Dacă ai orice fel de întrebări sau nelămuriri, echipa de relații cu clienții îți stă cu plăcere la dispoziție, oricând, la adresa: support@circus.ro

Ce vei găsi pe site

Pe Circus.ro te poți bucura, de acasă, de cele mai bune jocuri de cazinou online pe o pagină de internet română legală, acreditată de ONJN..

Pe Circus.ro vei găsi o descriere a fiecărui joc. În plus, poți începe prin a exersa într-un joc demo înainte de a juca pe bani reali. Pe site vei găsi: jocuri de tip slot-machine cu zaruri, ruletă, blackjack sau jocuri poker video. 

În plus, pe Circus.ro sunt adăugate, periodic, noi jocuri de cazinou. Astfel, vei putea pătrunde în diferite medii și atmosfere, să treci dintr-o lume a vampirilor într-o junglă amazoniană tropicală sau să participi la mai multe spectacole televizate de jocuri de noroc în care ești unul dintre jucători.

Fiecare dintre jocurile de cazinou beneficiază un decor diferit. Așa poți explora diferite ”lumi” și, în același timp, să-ți perfecționezi propria strategie. Varietatea și numărul mare de jocuri pe care le ai la dispoziție nu te vor lăsa să te plictisești niciodată în sala de jocuri online de pe Circus.ro.

Fii și tu parte dintr-o lume diferită a cazinourilor online și perfecționează-ți strategia pe Circus.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!