Noul bonus oferit de Sportingbet pentru pariuri sportive!

bonus-prima-depunere.png

Actualizare 14 noiembrie 2016:

Bonusul prezentat în acest articol nu mai era valabil la momentul actualizării. Pentru a vedea în ce constă actualul bonus de bun venit oferit de Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii

 

Articolul inițial

Începând de astăzi, 15 Septembrie 2014, Sportingbet (deschide un cont acum!) și-a schimbat bonusul pentru prima depunere la pariuri sportive. Dacă înainte modul de acordare a bonusului era ceva mai complicat, acum totul a devenit foarte simplu.


Termenii și condiţiile ofertei:

  • Această ofertă este valabilă doar pentru clienţii noi, care și-au deschis cont după data de 15.09.2014.
  • Bonusul este de 50% din valoarea primei depuneri, în limita a 400RON. Pentru a primi bonusul maxim trebuie să efectuaţi o depunere de 800RON. 
  • Bonusul este acordat după ce rulaţi suma depusă de trei ori pe cote de minim 1.50. Aveţi la dispoziţie un termen de 7 zile din momentul deschiderii contului pentru a îndeplini această condiţie.
  • Suma depusă poate fi rulată atât pe pariuri single cât și pe pariuri multiple, însă indiferent de situaţie, fiecare selecţie trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. CLICK AICI pentru o comparație pariuri single vs multiple. 
  • Condiţiile de rulaj pot fi îndeplinite doar la pariuri sportive. Pariurile plasate pe jocuri de cazino, lozuri răzuibile, poker sau pe fotbal virtual nu se califică pentru ofertă.

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus atractiv de bun venit!

  • Bonusul va fi creditat automat în cont în maxim 48 de ore din momentul în care aţi îndeplinit condiţiile de rulaj.
  • Bonusul primit trebuie rulat la rândul său de cinci ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras din cont (din nou, puteți plasa atât pariuri single, cât și multiple). Aveţi la dispoziție un termen de 30 zile din momentul acordării bonusului pentru a îndeplini aceste condiţii de rulaj.
  • Depunerile făcute prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Clienții care au deja un cont la Sportingbet (află mai multe despre agenție) nu pot aplica pentru această promoţie. Aceasta este limitată la un singur cont de persoană / familie / adresă / IP / metodă de plată / număr de telefon etc. 

Încasează bonusuri atractive la pariuri sportive doar prin PariuriX!

 

Exemplu acordare bonus

Presupunem că efectuați o depunere de 800RON. Trebuie să rulați suma de 2.400RON în maxim șapte zile de la înregistrare, după care primiţi bonusul de 400 RON. Apoi în termen de 30 zile trebuie să plasaţi pariuri în valoare totală de 2,000 RON pentru a putea retrage bonusul și caștigurile rezultate din utilizarea lui.

Această ofertă este mai bună decât cea oferită înainte, atunci când trebuia să plasaţi trei pariuri multiple cu câte trei selecţii fiecare pentru a primi bonusul. Acuma aveţi libertatea de a plasa și pariuri single.

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi