Noua tendinţă în gambling - limita de pierderi. Primul operator internaţional care face asta

Toţi jucătorii cu probleme şi care pierd sume mari de bani vor fi interzişi! Decizia va deveni realitate în câteva săptămâni în Aland - o mică regiune insulară, autonomă, situată în largul coastei Finlandei. Cu această ocazie, Paf.com va deveni prima companie internaţională de jocuri de noroc care va introduce o limită de pierderi începând cu data de 1 septembrie. Aceasta se situează la 30.000 de euro sau 35.000 de dolari USA, dar odată cu intrarea în vigoare a hotărârii profiturile anuale ale companiei (foto: g3newswire.com) vor scădea cu aproximativ 5%. 

Reprezentanţii companiei nu-şi fac, însă, probleme şi au declarat că "suntem puternici atunci când vine vorba de iniţiative care vizează jocurile de noroc responsabile. Aceştia au mai spus că politicile grupului se vor plia pe jucătorii cu pierderi consistente şi că le vor asigura acestora consilierea necesară pentru a le stopa activitatea. 

Paf.com este o companie diferită faţă de mulţi operatori de cazinou din lume datorită locaţiilor în care se află profiturile. Scopul principal al companiei fondată în anul 1966 este de a crea un profit pentru a susține "binele public", în conformitate cu site-ul existent, astfel încât banii generați să ajungă la organizații precum "Crucea Roșie" și "Salvați Copiii" (foto: thehour.com).

Paf.com reprezintă o operațiune internațională cu jocuri slot, jocuri de masă, poker, pariuri sportive, bingo și loterii. Compania deţine un cazinou propriu, are aproximativ 1.500 de slot-machine şi 55 de mese în cazinourile terestre și navele de croazieră care navighează în Marea Baltică și Marea Nordului.

"Nu vrem să vedem viaţa oamenilor distrusă din cauza dependenţei de jocuri de noroc. Trebuie să existe o cale de a reveni al normalitate. Sperăm ca noua strategie ne va duce în direcția cea bună", a declarat directorul executiv Christer Fahlstedt.

Unele companii oferă, actualmente, programe de auto-excludere - de obicei prin intermediul cardurilor de loialitate în cluburi, care atenţionează jucătorii atunci când aceştia se apropie sau ating un nivel ridicat al pierderilor. 

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX!

Preocupări intense pentru jucătorii cu probleme există şi peste Ocean. De curând, autorităţile din Massachusetts au obligat operatorii licenţiaţi să pună în aplicare programul "GameSens" - un program dezvoltat de British Columbia Lottery Corp., care vizează reducerea problemelor comportamentale legate de jocurile de noroc ce afectează până la 5% din populaţie

Acest lucru va afecta planurile MGM Resorts International (foto: reviewjournal.com), care care va deschide un cazinou în Springfield luna viitoare, dar şi pe cei de la Wynn Resorts Ltd. - care au anunţat intenţia de a inaugura un nou proiect (Boston Harbor) anul viitor.

Programul "GameSense" oferă un timp necesar jucătorilor pentru ca aceştia să stabilească și să rămână la "limitele monetare personalizate" și care să-i facă mereu să conştientizeze faptul că mizele mărite favorizează întotdeauna "casa". MGM a îmbrățișat ideea "GameSense" şi a implementat programnul în toate cazinourile sale. De asemenea, a promis donaţii în valoare de 5 milioane de dolari pentru cercetările şi dezvoltarea proiectelor ce au ca obiect persoanele vulnerabile (foto: autobetic.com).

Dar nulte dintre companiile existente pe piaţă nu au stabilit limite de pierderi pentru jucători.."Cu câțiva ani în urmă, noi am fost primul operator internațional care a dezvoltat un sistem care identifică clienții online care ar putea avea probleme cu jocurile de noroc. Interacţionăm imediat cu acești clienți pentru a-i face conștienți de comportamentul lor și pentru a-i încuraja să folosească instrumentele care îi ajută să-și controleze activitatea, cum ar fi limitele de depunere", a declarat un reprezentant al companiei. 

În cazul în care limita fiză de pariuri nu funcţionează, se va trece la "îngheţarea" şi blocarea conturilor jucătorilor cu probleme. "Noi finanțăm cercetările, pentru a contribui la îmbunătăţiri în acest domeniu. Iar în ultimii ani am observat că şi alţi operatori ne copiază și pun în aplicare propriile programe de jocuri de noroc responsabile, ceea ce este un luru foarte bun", a mai spus Christer Fahlstedt 

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din venitul lunar în jocuri de noroc! Nu uită că nu se poate trăi din  această activitate! Dacă întâmpini probleme, apelează la jocresponsabil.ro.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!