Noua politică Pokerstars: 1 jucător din 5 premiat, începând din 11 septembrie!

Cei de la Pokerstars vin constant cu surprize. După ce a mărit sensibil pragul de plăți în turnee live și online, cea mai mare cameră de poker din lume a trecut la next level. Astfel, de acum înainte, majoritatea turneelor vor plăti un jucător din cinci! În procente, asta reprezintă 20% din participanții. 


  
Măsura intră în vigoare de luni, 11 septembrie, și urmăreste ”creșterea numărului de experiențe castigătoare”, potrivit unui anunț al managerul de operațiuni, Mike Jones. Cei de laro.pokernews.com scriu că cei care vor avea de ”suferit” vor fi jucătorii profesioniști. Niciunuia dintre aceștia nu-i convine schimbarea, și asta pentru că ei erau obișnuiți cu finale în turnee - acolo sunt premiile ”grase” care îi fac să se simtă atât de confortabil și să obțină, în continuare, profituri bune în următoarele turnee. Pe scurt, banii vor fi redirecționați din ”buzunarul” profesoniștilor către cele ale jucătorilor mai puțin experimentați care ajung greu la masele finale.  

Intră acum în cea mai bună cameră de poker online și testează-ți abilitățile la masa de joc!

"Vrem ca mai mulți jucători să câștige mai des, și astfel să se distreze mai consistent. Schimbările vor fi subtile și majoritatea jucătorilor nu vor observa decât atunci când se va spune că vor trăi bucuria de a intra în bani mai des decât înainte", a mai spus Mike Jones.

 

Schimbările vor intra în vigoare de mâine, dar trebuie să știți că ele vor fi aplicate treptat, cu un procent de 2%. De asemenea, sunt și competiții care nu vor fi afectate de noua decizie a celor de la Pokerstars. Iar aici intră cam 30% din turneele regulate săptămânale (inclusiv "Knockout progresiv") și turneele cu buy-in mare. Turneele care plăteau deja 20% rămân la acest nivel. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!