NOU: Cash out parţial la NetBet

Cash out parțial de la Netbet - află cum poți da cash out la un pariu pentru a lua o parte din câștig, dar și să lași pariul în desfășurare în același timp! Facilitate unică în România propusă de Netbet!

Despre CashOut avem mai multe articole scrise pe site (vezi link-urile de la finalul articolului) dar ceea ce-ţi voi prezenta în continuare n-am observat decât la o singură altă casă de pariuri online (ACEASTA). Este vorba de opţiunea "Cash Out parţial" de la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016). Practic vorbim tot de închiderea unui pariu, doar că de această dată poţi lăsa o parte din miză în desfăşurare. Opţiunea Cash Out parţial este disponibilă şi în varianta mobilă, atât pentru pariuri single cât şi pentru cele multiple.

Deschide cont accum şi încasează un bonus atractiv pentru prima depunere!
 

Exemplu:

Am pariat live pe Ankarademirspor 100 RON la o cotă de 2.90. La orice altă casă de pariuri online puteam închide pariul pentru o sumă cuprinsă între 70 şi 80 RON. La Netbet însă eu îmi pot seta care să fie cash out-ul. În imaginea de mai jos eu am selectat un cashout de 32.01 RON. Voi rămâne apoi cu cealaltă parte din miză în desfăşurare, iar dacă Ankarademirspor va câştiga voi primi 116.1 RON, la care se adaugă cei 32.01 RON la care am dat deja cashout.
 

cash-out.jpg

Am dat cashout-ul de mai sus şi acum am rămas cu un pariu în desfăşurare cu o miză de 38.79 RON şi un câştig eventual de 114.43. Prin urmare am pariat 100 RON, am dat cashout la 30.51 RON şi mai am un pariu de 38.79 RON în desfăşurare. Aşa cum se poate observa opţiunea cash out nu trebuie folosită decât în cazuri în care o vedem cu adevărat utilă, altfel riscăm să pierdem nişte bani, 30.7 RON în exemplul meu (100 RON suma pariată iniţial - 38.79 RON miza rămasă în joc - 30.51 RON suma la care am dat cashout).
 

cashout-2.JPG

Funcţia este excelentă mai ales pentru pariurile multiple rămase într-un singur meci. Ai jucat 10 lei pe un bilet cu cota 50 şi rămâi în ultimul meci. În mod normal, şi în funcţie de cotă, aveai posibilitatea să dai cash out şi să rămâi cu, să zicem, 400 RON în cont. Acum însă poţi da cash out la, să zicem, 50 RON, şi să rămâi cu pariul în desfăşurare, urmând ca dacă iese să mai câştigi o suma consistentă (raportată la miză).

Deschide cont accum şi încasează un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi