Share

Ponturi Suedia Allsvenskan: Norrkoping vs Djurgarden, meci direct între două echipe care țintesc podiumul

Ponturi Fotbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Sergiu

12 Aug 2017 23:49 1,1k 0
Logo Norrköping
Logo Djurgarden
Norrköping
Djurgarden
VS
18:30 13 August 2017
Suedia Allsvenskan

Analiză și informații pentru Norrköping v Djurgarden

Cel mai interesant meci al etapei din Suedia este cel dintre Norrkoping și Djurgarden, deoarece sunt puse față în față echipele de pe locurile 4 și 5, aflate în luptă directă pentru accederea pe podium. Aflându-se înaintea acestui meci la egalitate de puncte, se anunță o dispută foarte echilibrată, lucru arătat și de cotele aproape egale la victorie pentru cele două formații.

Norrkoping a obținut rezultate slabe în campionat în ultima perioadă, probabil și din cauza programului încărcat cu meciurile europene. Suedezii au părăsit însă Europa League după ce au pierdut la penalty-uri, în Lituania, returul cu Trakai, astfel că se pot concentra acum exclusiv pe campionat. Norrkoping a reușit să întrerupă etapa trecută o serie neagră de 4 înfrângeri, după ce s-a impus cu 1-0 pe propriul teren în fața codașilor de la Eskilstuna. Este cu siguranță și o victorie de moral, prin intermediul căreia jucătorii și-au recăpătat încrederea atât de necesară înaintea unui astfel de meci. Mijlocașul defensiv Marwan Baze, fundașul central Henrik Castegren și atacantul Adin Bukva sunt în continuare accidentați.

Djurgarden vine după un meci dificil pe propriul teren, pe care l-a pierdut în ultimul minut de joc în fața celor de la Malmo, asta după ce Djurgarden a ratat un penalty în prima repriză. A fost primul meci sărac în goluri după o bună perioadă de timp în care echipa a produs doar jocuri spectaculoase. În afara disputei cu Malmo, ultimele 7 meciuri a celor de la Djurgarden au avut minim 3 goluri, iar în 6 dintre acestea au marcat ambele echipe, deci sunt șanse să asistăm și de această dată la o partidă pe cinste. Dacă luăm în considerare și meciul tur dintre Djurgarden și Norrkoping, terminat la egalitate 3-3, spectacolul pare garantat.

Norrkoping: Nilsson – Tkalcic, Fjoluson, Johansson, Wahlqvist – Blomqvist, Sjolund, Andersson, Jakobsen – Holmberg, Karlsson.

Djurgarden: Isaksson – Kack, Gunnarsson, Larsson, Beijmo – El Kabir, Kallstrom, Walker, Radetinac – Mrabti, Badji.

Pont Norrköping VS Djurgarden: Ambele marchează & over 2.5

Aici voi merge pe pronosticul GG3+, adică ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci, pentru o cotă de 1.85 la Betano. Se anunță un meci disputat, iar “antecedentele” celor două echipe mă fac să cred că vom avea parte de ceva goluri. Djurgarden este o formație ofensivă și poate înscrie în această deplasare, în timp ce Norrkoping, “scăpată” de grijile meciurilor europene, se va concetra doar pe campionat și mă aștept la o revenire de formă.

Pont pariuri: Ambele marchează & over 2.5

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Sergiu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici