Norocul nu le surâde tuturor în Japonia. Loteria online ”emigrează”

Disperați că vânzările sunt în cădere liberă, operatorii din Japonia lucrează la extinderea jocurilor de noroc online și în alte jurisdicții. Iar loteria online este prima vizată, în condițiile în care Guvernul a propus noi restricții privind celelalte forme de jocuri de noroc. (foto: calvinayre.com)

Ministerul Afacerilor Interne și al Comunicațiilor din Japonia a anunțat că va lua în discuție planurile de a aprobare a unor noi reglementări ce vizează activitatea de loterie online. Schimbarea ar intra în vigoare începând cu anul fiscal 2018, se arată în raport, citând surse guvernamentale.

Pariază acum pe extrageri loto la agenția de pariuri recomandată de PariuriX! 

Japonia a limitat vânzările de loterie online începând din ianuarie 2014. Doi ani mai târziu, aproximativ 40% din toate produsele loterie au fost disponibile online. Acestea au reprezentat însă doar 3,6% din totalul vânzărilor de loterie din acel an.

Cinci bănci controlează în prezent toate vânzările de loterie online (captură foto: youtube), care în anul fiscal 2016 au totalizat 845,2 miliarde de dolari. În scădere totuși cu 1,1 miliarde de dolari față de anul 2015. Declinul vânzărilor a împiedicat eforturile municipalităților locale (care primesc 40% din venituri) să finanțeze proiecte precum pregătirea împotriva dezastrelor, modernizarea parcurilor și programele pentru persoanele în vârstă.

Anunțul vine la doar o săptămână după ce Parlamentul a anunțat un plan concret pentru restricționarea de pariuri pe curse on-line și de a elimina ATM-urile din apropierea pistelor de concurs. . 

Modificările au loc în condițiile în care Japonia continuă să se pregătească pentru autorizarea mult așteptată a jocurilor de noroc cu platformă terestră (foto: japantimes.co.jp). Extinderea jocurilor de noroc s-a împotmolit din cauza procentului tot mai mare de jucători cu probleme. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!