Norocul începătorului? Un necunoscut a câștigat două titluri la rând WPT!

Tot mai des în ultima vreme apar jucători de poker care fac spectacol în competițiile la care participă. Nu au un nume, dar compensează asta cu ambiția de a ajunge mari și dorința enormă de a performa. Este și cazul lui Art Papazyan (foto: worldpokertour.com), un american apărut ca din senin pe ”firmament”.
 
 
Cu siguranță, de-acum înainte se va vorbi despre el cu mai mult respect. Și asta pentru că foarte puțini jucători noi se pot lăuda cu o performanță ca a lui - două tiluri la rând în World Poker Tour. La doar o lună după ce a pus mâna pe trofeu la WPT Legends of Poker (plus 668.692 de dolari!), Papazyan a defilat la WPT Maryland Live și a pus mâna pe jackpotul de 389.405 de dolari. 
 
Performanța acestuia a atras atenția și celor de la WPT, care au căutat în statistici ca să-l încadreze pe Papazyan. Astfel, amnericanul a devenit al 26-lea jucător care reușește performanța de a câștiga două titluri WPT și al 8-lea care bifează un asemenea succes de-a lungul unui singur sezon. 
 
 
Art Papazyan (foto: pokernews.com) a reușit, cu această ocazie, să puncteze serios și în clasamentul pentru stabilirea Jucătorului Anului 2017 WPT. De remarcat e faptul că înaintea acestor victorii, Papzyan avea doar 8 rezultate live care însumau sub 40.000 de dolari.
 
Clasament final WPT Maryland Live:
 
1. Art Papazyan 389.405 dolari
2. Zachary Donovan 262.930 dolari 
3. Tom Reynolds 168.990 dolari
4. Randal Heeb 120.165 dolari
5. Grigoriy Shvarts 92.015 dolari
6. Timothy Chang 76.620 dolari
 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi