Norocul începătorului - doi pompieri au pariat din greșeală că Leicester va ieși campioană!

Cu toții am văzut în ultimele zile tot felul de știri cu pariori care au câștigat sume enorme de bani după ce au pariat că Leicester va ieși campioană în Premier League, dar povestea lui Jordan Wright și Mitchell Baldock este una specială. Cei doi sunt pompieri britanici de 23, respectiv 25 de ani, și le place să joace ocazional la pariuri sportive, deși nu se pricep în mod deosebit.

jordan-wright-and-mitchell-baldock.jpg
Sursă poză: mirror.co.uk

Înainte de începerea primei etape din Premier League, Jordan a vrut să parieze pe victoria celor de la Leicester în meciul cu Sunderland, dar din greșeală el a confundat o victorie solistă cu un pariu pe câștigarea campionatului. De aceea nu mică i-a fost mirarea când a văzut cu ”vulpile” au o cotă de 2,000, astfel încât nu a ezitat să parieze 5£. Mai mult decât atât, el i-a spus și prietenului său Mitchell despre această ”greșeală de cotă”, iar acesta a pariat și el. 

Cei doi pompieri au aflat ulterior că de fapt cota nu a fost greșită, iar greșeala a fost a lor. Totuși Jordan și Mitchell nu și-au închis pariurile chiar dacă prietenii lor, printre care și câțiva pariori mai experimentați,  le-au spus pe întreaga durată a sezonului că echipa lui Ranieri nu are nici o șansă să iasă campioană. În final una din cele mai mari surprize din istoria fotbalului chiar s-a produs, iar cei doi prieteni au câștigat fiecare câte 10,000£. Știrea originală poate fi găsită pe mirror.co.uk.

Chiar dacă Jordan și Mitchell au dat din greșeală o mare lovitură, un astfel de noroc chior vine foarte rar, motiv pentru care recomandăm tuturor cititorilor noștri să se uite foarte atenți la cote și la opțiunile pe care pariază înainte de a arunca cu banii pe fereastră. Este foarte puțin probabil ca cineva să mai aibă în viitorul apropiat ”bulanul” celor doi. 

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi