NOROC cât China! A câștigat 6,3 mil lire sterline cu doar 4 lire pariate la ”Hall of Gods”!

Câștigul incredibil a fost obținut de un olandez, numit „Neil”, la doar o oră distanță după ce a făcut primul depozit la cazinoul online Casumo. Imediat după ce a depus 30 de lire sterline în contul său, bărbatul a folosit 4 lire pentru a juca ”Hall of Gods”. 

„Neil”, care a jucat pe laptop din bucătărie în timp ce lua micul dejun, a rămas brusc fără cuvinte în momentul în care a dat mega-lovitură - cel mai mare câștig plătit vreodată de cei de la Casumo! A avut nevoie de ceva timp să se dezmeticească și să ceară ajutorul soției sale ca să verifice dacă nu cumva e o greșeală. A desfîcut imediat o sticlă de șampanie, după care și-a sunat părinții.

Bărbatul, originar din Aberdeen și care a cerut ca numele lui real să rămână anonim, a spus: "Din glasul meu, ei au știut că ceva minunat s-a întâmplat. Apoi le-am spus că am câștigat niște bani...Apoi am scos la imprimantă câștigul, am așezat hârtia pe jos și, când au venit, le-am cerut să ghicească despre ce este vorba. Inițial, și tata și mama au crezut că e vorba de un câștig la loterie”, a povestit amuzat bărbatul.  

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX!

Fanul înrăit al lui Liverpool, ”Neil” spune că primul lucru pe care intenționează să îl facă cu banii este să cumpere un bilet la cel mai important meci al sezonului pentru a vedea pe viu echipa lui preferată. De asemenea, el vrea să le cumpere părinților o casă de vacanță în Tenerife, să-și ducă în vizită copiii la Disney World și să meargă la sora lui stabilită în Australia. ”Neil” a declarat că o parte din bani îi va dona unei societăți de cercetare care se ocupă cu depistarea și tratarea cancerului. 

Aceasta este cea mai mare victorie înregistrată vreodată la casino online Casumo, suma fiind aproape dublă față de recordul anterior. În același timp, cei 6,3 milioane de lire sterline reprezintă al cincilea jackpot acordat Casumo în acest an. "6,3 milioane de lire sterline...Cu adevărat, este o sumă de bani care îți poate schimba viața. Și suntem bucuroși că jackpotul merge la un om care vrea un drum mai bun în viață”, a declarat Danny Rahim, purtător de cuvânt al casei Casumo.com. 

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi