Nord-coreenii au trecut la next level: acum atacă site-urile de jocuri de noroc!

Institutul de Securitate Financiară din Coreea de Sud a emis un comunicat prin care avertizează asupra faptului că ”dușmanii” din Coreea de Nord se află în spatele unor atacuri cibernetice fără precedent în ultima vreme. De asemenea, autoritățile sud-coreene au făcut referire la anumite ”practici” ordonate de autoritățile de la Phenian și care sunt îndreptate împotriva site-urilor de poker online și a altor operatori de jocuri de noroc din întreaga lume!

Jurnalistul Lee Davy publică un material interesant în care povestește ”trăirile” lui cu ocazia unei vizite în Coreea de Nord, țara pe care Donald Trump ar șterge-o de pe fața pământului și în care totul se reduce la cuvintele Kim Jong-un. ”Am aflat astfel că dacă cine va reuși să răstoarne vreodată regimul comunist, atunci milioane de oameni se vor îndrepta către frații din Sud în încercarea de a vedea dacă Mickey Mouse este un mit sau chiar există”, scrie Davy, care spune însă că el nu a simțit în niciun fel că nord-coreenii s-ar fi implicat în jocurile de noroc. 

JOACĂ NU MAI PUȚIN DE 7 VERSIUNI VIDEO POKER ÎN ACEST CAZINOU ONLINE LICENȚIAT!

Sunt, totuși, tot mai multe voci din Coreea de Sud care susțin că statul deține dovezi tot mai clare despre faptul că ”războinicii cibernetici nord-coreeni se află în spatele multor atacuri virtuale care au afectat mii de servere din întreaga lume”.

Coreea de Sud spune că atacurile sunt concepute să acumuleze numerar (în primul rând criptocurrency) pentru a ajuta la finanțarea campaniei Nuke The Crap Out of Donald - ca urmare a unor sancțiuni tot mai rigide ale SUA. Și asta după ultima aroganță a dictatorului Kim Jong-un, care a dat undă verde lansării unei rachete balistice chiar pe 4 iulie, de Ziua Americii, anunțând că aceasta ”poate ajunge oriunde în lume”. 

Sud-coreenii au anunțat că dețin dovezi care arată implicarea comuniștilor în scandaluri majore de hacking, inclusiv a unui atac asupra lui Sony Studios Hollywood, din 2014, care a afectat 300.000 de computere din 150 de țări, printre care se numără și Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie.

De curând, hackeri nord-coreenii ar fi atacat site-urile de poker online și de jocuri de noroc cu intenția de a destabiliza activitatea acestora și de a sustrage o mare parte din depunerile jucătorilor. Cu această ocazie, nord-coreenii ar fi intrat în posesia unor date strict confidențiale ale clienților - istoricul depunerilor, datele de logare și numerele conturilor clienților au fost urmărite cu predilecție.

VIDEO POKER ONLINE ÎN ROMÂNIA, ÎNTR-UN CAZINOU LICENȚIAT!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi