Nu toate sunt bune şi frumoase în sânul echipei lui Guardiola. Nolito, omul care alături de Aguero i-a făcut zile fripte Stelei la Bucureşti nu vrea să mai audă de cea care i-a dat viaţă! Rocio Agudo Dura trăieşte în mizerie şi i-a cerut ajutorul fiului ei. Atacantul de 30 de ani, care câştigă 5,5 milioane de euro pe sezon, i-a transmis mamei sale un mesaj dur: "Dacă vrei să cerşeşti în faţa magazinelor, fă-o! Şi dacă vrei să furi, fură! Dar lasă-mă în pace!", i-ar fi transmis Nolito mamei sale, care nu e tocmai uşă de biserică. Cei de la "The Sun" au aflat că aceasta a avut probleme serioase în trecut cu drogurile, din cauza cărora a ajuns chiar la închisoare. Englezii au aflat că din această cauză, jucătorul lui Manchester City a fost încredinţat spre creştere bunicilor lui. 

Nolito nu mai păstrează legătura cu mama sa. Ajunsă acum la 46 de ani, aceasta a ajuns să cerşească pe străzi. Mama jucătorului a explicat în presa engleză că înţelege atitudinea fiului său până la un punct, că a greşit, dar că nu înţelege de unde atâta răutate la fiul ei. "Ar fi putut măcar să-şi ajute fraţii", a spus Dura. Jurnaliştii englezi au aflat că în urmă cu câţiva ani, femeia a dat naştere unor gemeni care acum trăiesc într-o sărăcie lucie alături de mama lor, care nu are bani să-i trimită la şcoală. 

Sunt sigură că nicio mamă a unui jucător din Anglia nu trăieşte ca mine. Fiul meu a încetat să mai plătească chiria apartamentului în care locuim şi mi-e teamă că aş putea fi dată afară din casă cu doi copii mici,

---s-a plâns mama lui Nolito jurnaliştilor englezi 

"The Sun" a publicat articolul emoţionant în ziua în care Manchester City a făcut 1-1 acasă cu Middlesbrough în campionat. Aguero a deschis scorul în minutul 43, dar jucătorii lui Guardiola nu au fost în stare să ţină de rezultat. Olandezul Marten de Roon a "lovit" când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 90+1! 

 

Foto: mirror.co.uk