Noi reguli pentru operatorii din Marea Britanie privind securitatea informațiilor

Operatorii de jocuri de noroc online din Marea Britanie se confruntă cu noi standarde privind securitatea informațiilor și oferirea acestora atunci când clienții solicită acces la istoricul contului. Noile reglementări au fost stabilite de către autorități în colaborare cu Comisia pentru Jocuri de Noroc. Regulile vin în conformitate cu standardul ISO 27001, al Organizației Internaționale pentru Standardizare (ISO), care face referire inclusiv la gestionarea securității informațiilor într-un document care cuprinde 52 de pagini.

"Această nouă dispoziție vizează asigurarea unei abordări coerente și eficiente a gestionării incidentelor în ceea ce privește securitatea informațiilor. Vorbim despre măsuri care au în vedere reacția imediată în cazul unor astfel de probleme, dar și pentru stabilirea unei informări adecvate”, au anunțat autoritățilebritanice. 

Noile standarde de securitate a informațiilor aprobate de Comisia pentru Jocuri de Noroc din Marea Britanie sunt, de asemenea, destinate să asigure că datele furnizate de clienți (atunci când operatorii dezvoltă noi site-uri sau aplicații) nu pot fi compromise în niciun fel. Totodată, Comisia va continua politica prin care operatorilor li se solicită să faciliteze clienților posibilitatea de a-și revizui ”istoria activității pentru jocurile de noroc”.

Vezi aici care sunt cele mai bune cazinouri pentru păcănele online!

În conformitate cu aceste reglementări, operatorii vor fi obligați să acorde consumatorilor "acces imediat la o istorie de trei luni", fără ca aceștia să fie nevoiți să solicite informații în mod specific. Operatorii vor fi, de asemenea, obligați să furnizeze clienților detalii cu privire la istoricul jocurilor de noroc cu cel puțin 12 luni în urmă, în cazul în care aceștia solicită aceste informații exacte.

"Activitatea de a solicita astfel de informații ar trebui să fie uan foarte clară pentru clienți, iar informațiile ar trebui furnizate cât mai repede posibil. Aceasta nu schimbă fundamental cerințele actuale de pe piață, ci doar clarifică minimul pentru care jocurile de noroc și istoricul contului ar trebui să fie puse la dispoziția jucătorilor", se arată în comunicatul Comisiei pentru Jocuri de Noroc din Marea Britanie.

Potrivit noilor dispoziții, informațiile cu privire la istoricul contului vor scoate în evidență depunerile, retragerile și bonusurile aplicate. De asemenea, operatorii vor trebui să ofere date sumare despre fiecare pariu în parte atunci când nu este posibil să fie furnizate informații complete.

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!