Noi oportunităţi de câştig la Unibet!

Unibet (deschide cont acum) este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume şi cu siguranţă cel mai de încredere licenţiat în România până în acest moment. Preocuparea sa pentru inovaţie este binecunoscută şi mereu vine cu noi produse pe piaţă.

Tocmai au fost lansate mai multe jocuri de masă în Cazinoul Unibet, jocuri care deja se bucură de apreciere. Toate au fost create de Falt Ltd şi au design unic şi o interfaţă primitoare, care te introduce în atmosfera cazinoului tradiţional. Voi vorbi mai întâi despre câteva variaţii ale jocului 6 in 1 Blackjack, care îţi oferă posibilitatea unor pariuri suplimentare :

  • Lucky – Lucky - un popular joc side bet de Blackjack, care are o diferenţă faţă de jocul tradiţional. Ai posibilitatea de a mai plasa un pariu opţional, "Lucky-Lucky". Este câştigător dacă cele două cărţi primite de tine plus cea descoperită a dealerului dau un total de 19, 20 sau 21.
  • Perfect Pairs - o variantă side bet de Blackjack populară în întreaga lume. Şi aici poţi plasa un pariu, "Perfect Pairs", care este câştigător dacă primele tale două cărţi formează o pereche de aceeaşi valoare.
  • Blackjack 21+3 - un alt tip de joc side bet. Merge pe acelaşi principiu şi poţi plasa un pariu opţional, "21+3". Câştigi dacă primele două cărţi primite plus cea descoperită a dealerului formează o mână cuprinsă în tabloul de plăţi.
  • Suit'Em Up - pariul suplimentar este câştigător dacă primele tale două cărţi sunt de aceeaşi culoare.
  • Buster Blackjack - poate fi jucat online pentru prima dată în Europa. Poţi plasa un pariu suplimentar care este câştigător când valoarea cărţilor dealerului este de cel puţin 22.
  • Lucky Ladies - cel mai cunoscut side bet din SUA. Pariul este câştigător dacă suma primelor două mâini este 20 iar una din cărţi este o damă.

Joacă acum la cazino cu dealeri live!

În continuare vezi şi alte tipuri de jocuri de masă lansate la Unibet:

  • Double Ball Roulette - joc de ruletă cu două bile, care oferă de două ori mai multe şanse de câştig. Poţi multiplica de 1.200 de ori miza dacă ambele bile se opresc pe numărul ales.
  • Caribbean Stud Poker - joc de poker cu 5 cărţi contra dealerului, pe care trebuie să-l învingi prin cea mai bună combinaţie posibilă. Are o secţiune de pariu jackpot cu miza de doar €1. Câştigi de 250 de ori miza cu o chintă royală.
  • Texas Hold'Em Bonus Poker - Joc de poker cu 5 cărţi unde trebuie să învingi dealerul printr-o combinaţie mai bună ca a lui. Îţi pune la dispoziţie două pariuri opţionale: Jackpot şi Bonus.
  • 3 Card Hold'Em - joc de poker cu trei cărţi. Oferă două tipuri de pariuri complementare, Pereche/Culoare şi Straight/Mai Bine.

Nu ezita şi încearcă şi tu aceste noi jocuri de masă la cazinoul Unibet.com, care pe lângă distracţia garantată îţi pot aduce şi câştiguri substanţiale.

EXCLUSIV! Pariu gratuit de până la 150 RON, vezi detalii...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!