Noi facem referendum pentru Constituție, ei pentru jocurile de noroc!

În Asia, jocurile de noroc au devenit o adevărată religie! Incredibil, autoritățile din Taiwan au anulat un concert de muzică clasică pentru organizarea unui referendum care vizează activitatea cazinourilor! Nebunia s-a întâmplat în Insulele Kinmen. Și mai interesant e faptul că asta se întâmplă des cu festivalul de muzică - considerat una dintre cele mai mari atracții turistice de pe insulă. Anunțul a fost făcut anul ăsta de Su Cheng-ji - purtătorul de cuvânt al Parcului Național Kinmen. 

Pentru prima dată în ultimii zece ani, însă, decizia a fost făcută publică cu mai mult de două luni înainte de organizarea referendumului pentru jocurile de noroc - programat pe 28 octombrie. Atunci, locuitorii Insulei sunt așteptați la urne să-și exprime votul în ceea ce privește construirea unui nou cazinou.

Odată ce va fi votată, legea va duce la dezvoltarea turismului în zonă, dar și la crearea unor noi locuri de muncă. ”Efectele acestei legi sunt cu mult mai mari decât satisfacția spectatorilor la concertul de muzică. Vrem să încurajăm populația să voteze acest important referendum”, au anunțat autoritățile locale. 

Consilierul local Tsai Chun-sheng a fost cel care a inițiat referendumul în acest an - el a reușit să strângă în doar câteva săptămâni 5 602 semnături de susținere a proiectului de lege, depășind pragul impus. Va fi a treia oară când o insulă din arhipelagul taiwanez face referendum cu privire la jocurile de noroc, după ce Guvernul a anulat în septembrie 2009 o lege care a interzis timp de 15 ani organizarea de jocuri de noroc pe Insula Kinmen. 

Joacă la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX!

Cele două referendumuri precedente au avut loc în Penghu, dar locuitorii au votat de fiecare dată împotriva extinderii cazinourilor în țară. Anul trecut, 81% (26.598 de rezidenți) au votat împotriva planului de reformă, în timp ce 6.210 de voturi au fost în favoarea extinderii cazinourilor. 

Kinmen are aproximativ 140.000 de locuitori înregistrați în acest moment, dar populația actuală care trăiește în insulă este de numai 60.000! Asta face ca restul de alegători să fie ”cheia” referendumului din acest an. 

(credit fotocalvinayre.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!