Noi arestări în fotbalul italian din cauza trucării meciurilor pentru pariuri!

În ultimul deceniu s-a vorbit mult despre actele de corupţie din fotbalul italian şi nu în puţine rânduri s-a ajuns la arestări şi dosare penale. Acest fenomen a atins de-a lungul timpului jucători, conducători şi chiar arbitri, iar astăzi fotbalul din peninsulă a fost lovit de un nou “cutremur”.

Este vorba despre clubul din Serie B Catania, care în aceste zile este implicat într-un amplu scandal de corupţie, care a dus la mai multe arestări în rândul oficialilor. Astfel, poliţia a executat astăzi şapte mandate de arestare împotriva liderilor clubului, inclusiv preşedintele Antonio Pulvirenti, care sunt acuzaţi de trucarea unor meciuri importante din sezonul recent încheiat.

Avem indicii temeinice că cel puţin cinci jocuri au fost trucate prin cumpărarea unor jucători de la echipele adverse. Avem şi alţi suspecţi în acest caz însă deocamdată nu facem nimic public.Giovanni Salvi, Procurorul care anchetează cazul

Se pare totuşi că printre persoanele aflate în vizorul poliţiei se regăsesc jucătorii Alessandro Bernardini (Livorno), Riccardo Fiamozzi (Varese), Antonio Dai (Trapani) şi Matteo Bruscagin (Latina). Trebuie precizat însă că nici un jucător al Cataniei nu este implicat în această anchetă.

Clubul Catania a evoluat în ultimul sezon de Serie B şi s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Şi-a îndeplinit obiectivul în ultima etapă, obţinând la final cu doar două puncte mai mult faţă de echipele caree au mers la baraj. Sunt anchetate partidele Varese-Catania (0-3), Catania-Trapani (4-1), Latina-Catania (1-2), Catania-Ternana (2-0) şi Catania-Livorno (1-1).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi