Noi acuzații de blaturi pentru pariuri în fotbalul românesc

Două scandaluri au ieșit în presă chiar în ultimele două zile: conducătorul unui club din Liga a III-a și un antrenor care a părăsit-o recent pe divizionara secundă Luceafărul Oradea și-au acuzat jucătorii de blaturi.


Credit foto: youtube.com

Mai întâi, un oficial al clubului Urban Titu, din Liga a III-a, a declarat pentru liga2.ro că fotbaliștii săi au trântit meciul cu Concordia Chiajna II (0-8): „Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noştri nu şi-au apărat corect şansele la Chiajna. Am fost înştiinţaţi că acest lucru s-a întâmplat şi cu Astra II, şi cu Tunari. Și-au bătut joc de noi. Marţi o să facem o conferinţă de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliţiei după ce au făcut în acest meci”. În ultima etapă a Ligii a 3-a, s-au înregistrat trei rezultate de 8-0: FC Focșani – Metalosport Galați 8-0 (C1), Înainte Modelu – Sportul Chiscani (C2) 8-0 și meciul amintit, din C3.

Clubul dâmbovițean a anunțat lujni că va organiza o conferiță de presă în care va face publice „detalii incredibile” din vestiar, însoțite de mărturiile fotbaliștilor care nu sunt implicați în blaturi: „Mulţi dintre ei vor fi daţi afară, iar noi vom fi nevoiţi să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condiţiile impuse, ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la Liga a 3-a. Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori şi pe echipa din Liga a 5-a”.

Azi, însă, directorul sportiv al celor din Titu a întors-o ca la Ploiești. Nimic despre Poliție, ci doar despre o analiză drastică a rezultatelor!

Interesant este că, anul trecut, Urban Titu a pierdut la un scor și mai umilitor cu aceeași Concordia Chiajna II: 0-17!!!! Echipa din Titu a retrogradat la finalul ediției 2016-2017, dar a fost reprimită în Liga a treia de FRF pentru că nu au existat destule cluburi care să ocupe locurile din această divizie!

Țălnar vorbește despre pariuri în Singapore ale jucătorilor de la Luceafărul Oradea!

Astăzi, tot liga2.ro a publicat un interviu cu Cornel Țălnar, care a plecat de la Luceafărul Oradea după ce omul de afaceri Ioan Blidaru a anunțat că oprește finanțarea. Tehnicianul a dezvăluit că Blidaru a ieșit din fotbal după ce și-a dat seama că fotbaliștii truchează rezultate, picătura care a umplut paharul fiind Luceafărul – Brăila 3-4, după 2-0 la pauză. 


Credit foto: Cosmin Iftode / sportpictures.eu

"Sunt nişte escroci de vagabonzi de fotbalişti, că patronul ăla de aia a închis clubul, că ăştia jucau la pariuri (...) S-a pariat prin Singapore şi prin alea... milioane de euro! Şi atunci s-au blocat toate pariurile, pentru că era 2-0 pentru noi la pauză şi ce ziceau ăştia... că între minutul nu ştiu cât şi nu ştiu cât, se întoarce rezultatul. Şi, într-adevăr, în patru minute ne-au dat trei goluri”, a spus Țălnar. Acesta știe și care a fost cota pentru 1 pauză 2 final: 54!

Antrenorul bănuiește că jucătorii au blătuit și întâlnirea cu Ripensia, tot de acasă, în care au deschis scorul, dar au pierdut cu 2-1.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi