Nimerește rezultatul 1x2 la 12 meciuri din Preliminariile Ligii Campionilor și Europa League și poți câștiga 45,000RON!

Predictorul Fotbalului este o competiție organizată de Sportingbet (vezi site-ul agenției) pe care pe vremuri o prezentam destul de des. În ultima vreme am cam ignorat-o, deși în continuare ea este oferită săptămânal (uneori și de două ori pe săptămână) și oferă posibilitatea de a câștiga sume foarte mari de bani fără a investi nici măcar un leu. Concursul a ajuns la runda 123 și a venit momentul să amintim un pic de el.

predictorul-fotbalului.png

În fiecare rundă sunt alese 12 meciuri de fotbal la care trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. Poți pune zilnic câte un bilet în mod gratuit, singura condiție fiind aceea ca în respectiva zi să fi plasat minim un pariu pe orice dorești tu. Partea tare este că ai nevoie de doar 8 pronosticuri corecte pentru a lua unul din premiile puse în joc, acestea valorând în total 65,000RON în fiecare rundă!

  • 12 din 12: 45,000RON ( se împarte între numărul de câștigători dacă sunt mai mulți)
  • 11 din 12: 8,500RON
  • 10 din 12: 100 de rotiri gratuite la cazino
  • 9 din 12: 50 de rotiri gratuite la cazino
  • 8 din 12: 10 rotiri gratuite la jocuri de cazino

Astăzi este ultima zi în care poți participa la runda actuală, și asta pentru că meciurile alese sunt din preliminariile Ligii Campionilor și Europa League. Partidele Manchester City vs Steaua și West Ham vs Astra nu lipsesc nici ele.  Interesant este că nu toate partidele sunt echilibrate pe hârtie, deci dacă nu au loc surprize, ai șanse reale de a lua unul din premiile puse în joc. Hai să  îți arăt și biletul jucat de mine în runda aceasta. Așa cum poți vedea, nu am prea avut încredere în oaspeți, dar poate tu ai altă părere.

biletul-meu.png

Iar dacă ratezi această rundă nu este nici o problemă pentru că de mâine va începe una nouă care va conține meciuri din weekend. Astfel ai toate motivele să îți încerci norocul în concursul Predictorul Fotbalului organizat de către Sportingbet (D. 2163/28.08.2015)

Deschide acum un cont la Sportingbet și primești un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi