Share

Pont ITF Masculin - Turcia, Nikola Cacic - Alessandro Petrone, partidă din turul întâi la Izmir.

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

10 Oct 2017 21:23 410 0
Logo Nikola Cacic
Logo Alessandro Petrone
Nikola Cacic
Alessandro Petrone
VS
10:30 11 Octombrie 2017
ITF Masculin - Turcia

Analiză și informații pentru Nikola Cacic v Alessandro Petrone

Turneu pe zgură de $15,000 USD în Turcia, pontul este din primul tur al competiţiei dintre sârbul Cacic şi italianul Petrone, partidă care se va desfăşura pe terenul 4 începând cu ora 10:30 de dimineaţă, este prima dispută pe acest teren astfel că nu ar trebui să apară întârzieri.

Nikola Cacic din Serbia, un jucător experimentat prin turneele ITF, locul 659 este însă într-o formă destul de slabă. Nu a mai disputat vreun meci de aproape 1 lună, de la turneul challenger de la Banja Luka, acolo unde a pierdut în primul tur la Petr Nouza cu 3-6 4-6, adversarul un tânăr de 19 ani destul de talentat din Cehia. De amintit că a disputat calificările, clasamentul actul nu-i permite direct prezenţa pe tabloul principal la turneele challenger.
În luna August s-a accidentat la un turneu futures, pe zgură în Turcia, s-a retras chiar în primul tur cu Kazuma Kawachi la 1-4, are doar două partide în ultimele două luni. Nici sezonul 2017 nu a fost unul reuşit, nu a câştigat niciun turneu, el are în carieră la simplu 4 turnee futures şi toate pe zgură, unul anul trecut în Croaţia.
A pierdut la ultimul turneu tot în Turcia la Fernando Bogajo, ibericul un jucător foarte modest şi fără clasament, Cacic este destul de familiarizat cu turneele din Turcia, din ultimele 5 a disputat 4 dintre ele în această ţară.
Ca rezultat notabil pe zgură are o semifinală împotriva francezului Geoffrey Blancaneaux în care a ratat şi o minge de meci, bilanţ negativ pe această suprafaţă în 2017, 12/16 partide.
Un jucător care la 26 de ani nu a reuşit să confirme, a fost şi o perioadă accidentat prin 2015, participă şi la dublu cu Dmitry Popko din Kazahstan.


Alessandro Petrone din Italia este favoritul 8 al turneului, este la cel mai bun sezon a carierei, specialist al zgurei, antrenat de Stefano Pescosolido este locul 483. Săptămâna trecută a disputat o semifinală la turneul precedent din Turcia, a pierdut însă la Mate Delic, 5-7 3-6, victorii totuşi la Davide Galoppini şi Nerman Fatic, jucători buni pentru acest nivel ITF.
La ultimele sale turnee de nivel futures nu a dezamăgit, s-a calificat mereu în fazele superioare, are finală la un turneu de la Bucureşti, pierdută la Hernan Casanova, semifinală şi sfert de finală cu Adrian Ungur şi Bruno Sant'Anna.
Italianul destul de ambiţios în acest sezon, nu a reuşit însă nici el să treacă la un nivel mai bun, nu are în carieră niciun turneu futures câştigat la simplu, la dublu doar unul singur în 2016.
Petrone joacă multe dispute cu set decisiv, nu reuşeşte să se impună de foarte multe ori în două seturi, dar este într-o perioadă bună a carierei sale, 37/19 bilanţul pozitiv pe zgură în acest sezon.

Pont Nikola Cacic vs Alessandro Petrone: Victorie: Alessandro Petrone

Este prima întâlnire dintre cei doi, valorile ar trebui să fie destul de apropiate însă sârbul să nu uităm are doar trei partide disputate în ultimele două luni, dintre care cu Kazuma Kawachi s-a retras la 1-4 la un turneu din Turcia. Nici Petrone nu excelează împotriva unor adversari redutabili, a pierdut la Ungur şi Casanova, examene reale pentru el ca jucător. Totuşi italianul are mai multe partide disputate în ultima perioadă, clar stă mult mai bine şi fizic, sunt şanse la set decisiv aşa cum ne-a tot obişnuit italianul. Ambii cunosc foarte bine suprafaţa de joc şi terenurile din turneele futures din Turcia. Italianul are un avantaj ca nivel fizic, şi ceva încredere în jocul său, nu a dezamăgit la ultimele turnee futures, sârbul nu cred că poate evolua la un nivel prea ridicat pentru el. Nu au disputat nici partide în calificări, greu pentru Cacic azi cu italianul Petrone.

Pont pariuri: Victorie: Alessandro Petrone

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

29

Castigate:

14

Pierdute:

13

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0