Stanciu, dorit de Chelsea! Duckadam: "Stanciu poate pleaca doar pentru o ofertă de 10 milioane de euro!"

Demonstraţia de fotbal a lui Nicuşor Stanciu din dubla cu Sparta Praga nu a trecut neobservată de marile cluburi ale Europei. Ofertat cu insistenţă de belgienii de la Anderlecht, "diamantul" Stelei ar putea ajunge la Chelsea! E ultima informaţie apărută în presa din Anglia, care confirmă faptul că Stanciu a fost urmărit de scouteri de la Chelsea în returul cu cehii, de la Bucureşti. Deşi Becali a anunţat sus şi tare că nu va renunţa nici în ruptul capului la cel mai bun jucător al său, s-ar putea ca oferta englezilor să-l mai "înmoaie" pe patronul Stelei. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre posibila plecare a lui Nicuşor Stanciu în cazul unei super-oferte.

Dacă vine o ofertă înainte de meciul din play-off şi poți merge mai departe cu Stanciu, sigur că nu îl dai. Sunt convins că după următoarele două meciuri, dacă va veni o ofertă de 10 milioane de euro, patronul îl va vinde. Aceste goluri importante iau fața, dar nu trebuie uitat că el aseară a făcut un meci fantastic. A făcut mult efort și a alergat foarte mult. Stanciu este de departe cel mai bun jucător din România. Dacă va continua să joace în această manieră, va ajunge la o echipă mare,

---a spus Duckadam la DigiSport

La 3,5 milioane de euro este cotat în acest moment Nicuşor Stanciu de nemţii de la transfermarkt.de. "Daily Mirror" şi "The Telegraph" susţin că cel care l-a trecut pe Stanciu pe lista cu jucători de urmărit este chiar antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, care l-a remarcat prima dată la EURO 2016. Englezii de la "Daily Mirror" merg mai departe şi susţin că Chelsea ar urma să facă o ofertă de 7,1 milioane de euro Stelei pentru Stanciu.

Foto: Răzvan Păsărică / SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi