Niculescu, surprins de interesul pentru Steaua - Rapid. ”E o palmă dată fotbalului nostru!”

De numele lui Emeric Ienei se leagă cea mai mare performanță a Stelei și a întregului fotbal românesc în ceea ce privește echipele de club. Cu el pe bancă, Steaua a adus în 1986 Cupa Campionilor la București. După atâția ani, Ienei nu s-a dezis de ”dragostea” vieții lui. Deși până anul trecut susținea contrariul, astăzi Emeric Ienei (foto: sportpictures.eu) e convins că FCSB reprezintă Steaua cea adevărată. A făcut această declarație chiar înaintea derby-ului din Liga 4, dintre CSA Steaua și Academia Rapid. 

"Steaua cea adevărată e una singură! Cea care în 1986, cu mine antrenor și un grup excepțional de băieți, a reușit cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. Împreună am câștigat Cupa Campionilor Europeni. Din punctul meu de vedere, această echipă este cea care în acest moment joacă în Liga I, cea care e pe primul loc în campionat și care ne reprezintă cu mândrie în Europa!”, a declarat Ienei.  
  
Acesta spune că FCSB este continuatoarea echipei care a bifat cea mai mare performanță pentru fotbalul românesc. ”Chiar dacă Lăcătuș e antrenor la CSA și este prietenul meu, cum să susțin că o echipă din ligă a patra e continuatoarea? Le urez să aibă rezultate bune și să promoveze, dar nimic mai mult. Sunt în Liga 4, dar altă echipă este în Liga care face performanțe pentru România. Cum să vorbesc de o echipă din Liga 4?..Să facă rezultate, să facă tot ce-și doresc, dar eu susțin o singură echipă, cea din Liga I!", mai zice Ienei în Gazeta Sporturilor.  

La meciul din această seară de pe ”Național Arena” sunt așteptați peste 35.000 de oameni în tribune. Directorul tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuș (foto: sportpictures.eu) visează ca o mare parte dintre suporteri să revină lângă echipă odată cu terminarea noului stadion din Ghencea. E convins, însă, că suporterii vor să vadă meciuri importante în Europa și n-ar spuen nu unei colaborări cu Gigi Becali deși este aproape imposibil în acest moment. 

"Probabil o mare parte a suporterilor, odată cu terminarea noului stadion, vor reveni lângă echipă. Practic, va juca acolo unde Steaua a jucat atâția ani și acolo unde îi e locul. Nu cred că va mai fi posibil, odată încheiată colaborarea dintre CSA și Gigi Becali, nu sunt prea multe șanse să se revină, dar nu poți ști niciodată....În fiecare zi, când întru pe poartă, îmi aduc aminte de momentele plăcute petrecute alături de colegi antrenori și suporterii naționalei. Pentru că, aici, era pe vremuri și casa naționalei, nu doar a Stelei", a declarat Lăcătuș. 

Deși este un meci decisiv, Lăcă (foto: sportpictures.eu) crede că derby-ul cu Rapid nu este decisiv pentru promovare, dar că își dorește enorm să câștige în fața rivalilor de-o viață. "Emoții normale, ca înaintea fiecărui joc, dar e un meci mai aparte. E important, dar nu e decisiv, deci nu cred că emoțiile vor fi mult mai mari ca la alte jocuri. Cred că nimeni nu se gândea că se va ajunge în situația asta”, a mai spus Marius Lăcătuș. 

Claudiu Niculescu s-a arătat surprins de interesul manifestat faţă de meciul dintre Steaua şi Academia Rapid. El a susținut, chiar, că este o palmă pe care o primeşte fotbalul din Liga 1. O palmă se pregătește să primească și el din partea conducerii lui FC Voluntari, după înfrângerea cu Dinamo din play-out. 

”...Mă surprinde, chiar dacă vorbim de două nume mari ale fotbalului românesc, Rapid şi Steaua. E meci de Liga a 4-a şi să vină 40.000 de oameni, mă surprinde puţin, dar asta e o palmă peste faţa întregului fotbal românesc! Sunt meciuri în Liga 1 în care se joacă unele cu 16 suporteri, sau 37...E o palmă dată fotbalului românesc! Dar sper să câstige Rapidul”, a declarat Niculescu la finalul meciului în care Voluntari a pierdut cu 2-4 acasă meciul cu echipa fostului său coleg, Florin Bratu. 

Pariază pe Steaua vs Rapid și câștigă premiul pentru această misiune!

Mai multe amănunte despre ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!