Niculae de la Astra, ca fugarul Ghiță: a obținut ce-a vrut, gata cu investițiile!

 

Astra se dezintegrează...După plecarea în masă a jucătorilor, acum a sosit vremea ca cei din conducerea fostei campioane a României să se gândească la plecare. Supărat că l-a pierdut și pe Cristi Săpunaru (care a ales să îl urmeze pe Șumi în Turcia, la  Kayserispor), președintele Dani Coman intenționează să-și dea demisia!

Dani Coman s-ar fi certat imediat după plecarea lui Săpunaru (foto: sportpictures.eu) cu Ioan Niculae. Decizia patronului Astrei de a reduce la jumătate bugetul de salarii a golit vestiarul echipei. Cel mai probabil, Dani Coman va ajunge la FRF, unde președintele Răzvan Burleanu i-ar fi propus să se ocupe de tot ce înseamnă echipe de tineret.

Fostul portar a declarat, însă, într-o intervenție la Digisport, că nu părăsește ”corabia” - una care se scufundă tot mai rău...”Nu se pune problema să îmi dau demisia de la Astra. Sunt plecat din ţară, am probleme personale, dar nu mi-am dat demisia de la Astra. Am plecat la un drum cu Edi şi îl voi duce la capăt, chiar dacă este foarte greu", a spus Dani Coman. (foto: sportpictures.eu)

Edi Iordănescu spera să facă o treabă bună la Astra, dar în condițiile date e greu ca echipa să emită pretenții în sezonul viitor, fiind mai degrabă (cel puțin în acest moment) una dintre formațiile care se va lupta pentru evitarea retrogradării. E de așteptat ca în cazul în care lucrurile se vor înrăutăți și mai mult, Iordănescu junior să-și dea demisia. Este scenariul foarte posibil la echipa care a pierdut jucători pe bandă rulantă - cei mai mulți dintre ei mutându-se la FCSB. 

4,3 milioane de euro a încasat Astra doar de la Gigi Becali pentru jucătorii vânduți: Enache, Boldrin, De Amorim, Budescu și Alibec. De asemenea, în conturile clubului patronat de Ioan Niculae în sezonul trecut au mai intrat alte 8 milioane de euro - din drepturile TV pentru Liga 1 și premiile acordate de UEFA. Cu țârâita vor fi băgați însă bani în transferuri pentru echipa antrenată (încă) de Edi Iordănescu..(foto: sportpictures.eu)

Cu alte cuvinte bani s-ar găsi, dar Niculae se pare că nu mai vrea să investească în fotbal - a luat titlul, Supercupa României și a mers în Europa, gata, și-a atins obiectivele!...Cazul seamănă izbitor de mult cu cel al echipei de baschet CSU Asesoft Ploiești, fostul club patronat de fugarul Sebi Ghiță. Sătul să tot pompeze bani în echipa care a făcut liniște în campionatul intern, acesta a închis brusc ”robinetul”, astfel că de multipla campioană a României s-a ales praful..

Astra negociază în acest moment cu mai mulți jucători pentru a-și completa lotul. Unul dintre fotbaliștii doriți de Edi Iordănescu este Nikolic - fostul atacant al echipei lui Becali. La Astra a sosit deja golgeterul Ligii a doua, Bogdan Chipirliu, care a semnat un contract pe trei sezoane. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi