Nicolae Badea s-ar întoarce la Dinamo, dar vrea clubul gratis de la Negoiţă

Devenit acţionar majoritar la Dinamo în 2013, Ionuţ Negoiţă caută acum un om de afaceri care să cumpere clubul şi care să fie dispus să plătească 15 milioane de euro, scrie DigiSport. "Cedez clubul în totalitate. Oamenii potenţi din punct de vedere financiar şi care au un plan mă pot căuta, sunt foarte decis", a anunţat Negoiţă. 

Fost acţionar, Nicolae Badea s-ar întoarce la echipa din "Ştefan cel Mare", dar fără să plătească vreun ban! Spune că Negoiţă nu a investit bani în club, echipa autofinanţându-se în toată această perioadă. 

14,38 milioane de euro, mai exact, valorează lotul echipei Dinamo, conform nemţilor de la transfermarkt.de, în calcul fiind incluşi un număr de 26 de jucători. Cel mai valoros dintre aceştia este Dorin Rotariu, cu o cotă de piaţă de 1,75 milioane de euro. Mijlocaşul de 21 de ani este urmat de croatul Antun Palic (1,25 milioane de euro) şi de francezul Harlem Gnohere (1,25 milioane de euro), care va pleca, foarte probabil, liber de contract din "Ştefan cel Mare". 

Şi Vasile Turcu, un alt fost acţionar, şi-a manifestat interesul pentru o revenire la Dinamo. Dar nu oricum. Turcu vrea pe lângă el încă 3 sau 4 investitori, pentru a asigura echipei un buget de minim 10 milioane de euro. 

Nu am bani să susţin echipa pe cont propriu. La Dinamo trebuie investiţii majore. Cu un buget de 4-5 milioane de euro anual nu ai ce face.  O să discut cu domnul Badea, poate reuşim să ne strângem câţiva acţionari şi să preluăm clubul. Ne gândim, dar să vedem, pentru că din fotbal nu scoţi bani,

---a spus Vasile Turcu

În ciuda faptului că a anunţat că intenţionează să se retragă, urmând a-şi ceda acţiunile, Ionuţ Negoiţă este în discuţii avansate cu Florin Prunea (foto, Sportpictures.eu), căruia i-a propus să vină preşedinte. Prunea a recunoscut că este în relaţii bune cu Negoiţă.

Vorbim foarte des, ne sfătuim în multe momente. Am o relaţie foarte bună cu domnul Negoiţă,

---s-a rezumat să declare Prunea pentru Digi Sport

Discuţiile dintre cei doi sunt mai vechi, dar abia acum s-a ajuns la un numitor comun. Rămâne de văzut doar momentul în care fostul portar va fi numit oficial în funcţia de preşedinte la Dinamo.

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi