Nici n-a ajuns bine la Chelsea, că poate pleca! Cât oferă PSG pentru Morata

PSG trebuie să vândă mai mulți jucători în ianuarie pentru a scăpa de pedeapsa UEFA pentru încălcarea regulei de fair-play financiar. Dar de Marco Verratti nu a vorbit nimeni până acum. Cu toate astea, Juventus îl vrea cu orice preț. ”Bianconeri” sunt cu ochii pe Verratti de doi ani, dar abia în ultimele luni și-au întețit interesul pentru mijlocașul de 25 de ani. 

PSG nu se pune în calea fericirii lui Verratti, dar vice-campioana Franței vrea cel puțin 100 milioane de euro. Un preț care pe italieni i-ar putea determina să facă pasul înapoi. Caz în care, scrie presa din Italia, Juventus își va îndrepta atenția spre Dani Cebalos de la Real Madrid.

Pe de altă parte, șeicii de la PSG și-au stabilit ca țintă principală în ianuarie aducerea lui Alvaro Morata la Paris! Este informația apărută în presa din Spania, dar și în mai multe publicații britanice. Vice-campioana Franței a luat decizia să renunțe la Cavani (care are oferte concrete din Italia), iar în locul uruguayanului la Paris este dorit fostul ”galactic” de la Real Madrid. Deși afacerea este una delicată, e foarte posibil ca Chelsea să renunțe la Morata (foto: chelseafc.com) pentru un preț bun, mai ales că atacantul spaniol nu este deloc varianta mult-așteptată de Conte pentru înlocuirea lui Diego Costa. 

Potrivit presei din Franța, PSG se pregătește să facă o ofertă de 105 milioane de euro pentru Morata, jucător pentru care campioana Angliei a plătit 62 milioane de euro în această vară. Pe Morata îl vrea înapoi și Real! Zidane a recunoscut că clubul madrilen a făcut o mare greșeală atunci când a decis să renunțe la atacantul spaniol. Aceeași păerre a fost împărtășită și de Florentino Perez. Președintele Realului a promis să-și răscumpere greșeala în ianuarie, când pe ”Bernabeu” vrea să aducă un mare jucător. Harry Kane și Dele Alli sunt țintele Realului. 

Cât îl privește pe Morata, acesta a avut un început slab pe ”Stamford Bridge”. Încet, încet, atacantul spaniol și-a dat drumul la joc, iar acum are 8 goluri marcate și trei pase decisive în 15 meciuri jucate în toate competițiile, inclusiv un meci împotriva lui Manchester United. Ca să-i convingă să renunțe la Alvaro Morata, șeicii de la PSG sunt deciși să includă în afacere și un jucător, variantă care i-ar putea ”înmuia” pe șefii lui Chelsea.

Iar jucătorul pe care francezii îl pun la bătaie este Edinson Cavani (foto: psg.fr), jucătorul dorit cu insistență de AC Milan. Cine știe, poate că Edinson Cavani este jucătorul care s-ar potrivi mai bine în atacul lui Chelsea. Dar asta doar Antonio Conte poate ști. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!