Neymar participă pentru prima dată la un turneu de poker

Pasiunea pentru poker a fotbaliştilor şi, în general, a sportivilor este binecunoscută şi nu puţine au fost momentele când am regăsit la masa de poker mari campioni din fotbal, baschet sau alte sporturi cu milioane de fani. Cei mai mulţi dintre ei chiar promovează acest joc de noroc şi au ajuns ambasadori la nivel mondial.

Este şi cazul căpitanului naţionalei de fotbal a Braziliei, Neymar Jr, a cărui pasiune pentru poker v-am prezentat-o deja într-un articol precedent, el intrând de curând în echipa Pokerstars.com. Acesta va participa duminica viitoare la primul turneu de poker adevărat din viaţa sa, un turneu cu premii în bani care se va disputa la Sao Paulo în Brazilia.

Am mai jucat poker, însă niciodată la un astfel de turneu. Este o competiţie filmată aşa că voi fi neliniştit şi cel mai probabil inima îmi va bate puternic. Va fi însă distractiv. Jocul de fotbal este mai ușor decât un joc de poker. Am început deja să mă concentrez pentru turneu.Neymar Junior

Este totuşi o competiţie care are un scop caritabil bine definit şi anume ajutarea copiilor săraci. Toate încasările vor fi donate Institului Neymar Junior din Brazilia.

Neymar a înfiinţat acest institut la sfârşitul anului trecut iar el se află în cartierul Praia Grande din Sao Paulo, o zonă săracă unde fotbalistul şi-a petrecut copilăria. În acest moment ajută peste 2.000 de copii săraci oferindu-le lecţii gratuite pentru diverse sporturi, dans, muzica şi multe alte activităţi. 

Cu siguranţă însă fotbalistul nu se afla duminică la masa de poker dacă nu iubea acest joc de noroc, care a devenit atât de popular în întreaga lume şi putea găsi cu uşurinţă alte activităţi caritabile de natură fotbalistică.

Click aici pentru a juca poker online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi