Neymar, negocieri secrete în această vară cu francezii de la PSG!

Presa din Franţa îl dă în vileag pe Neymar. Starul brazilian, care tocmai şi-a prelungit înţelegerea cu Barcelona până în 2021, a negociat vara asta cu bogaţii de la PSG. Informaţia a apărut prima dată în presa din Brazilia şi a fost oferită chiar de către agentul starului Barcelonei, Wagner Ribeiro. Conform acestuia, şeful lui PSG, Nasser Al-Khelaifi a fost dispus să plătească clauza de reziliere a lui Neymar, în valoare de 190 de milioane de euro, dar nu a putut accepta "solicitările obscene", aşa cum scrie L'Equipe, ale tatălui fotbalistului, care a participat şi el negocieri. Acesta a cerut un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon, lucru neacceptat de către Al-Khelaifi, care era dispus, în schimb, să-i pună la dispoziţie lui Neymar un avion privat şi un lanţ hotelier care sa-i poarte numele! 

Un alt motiv pentru care afacerea a căzut a fost şi faptul că Neymar a fost urmărit penal în Spania pentru evaziune fiscală. Are de plătit 45 de milioane de euro taxe pentru veniturile încasate de starul Barcei în perioada 2011 - 2013 prin companiile controlate de către tatăl său. PSG a fost la un pas să fie exclusă din competiţiile europene în 2014 pentru încălcări flagrante ale regulilor de Fair Play Financiar impuse de către UEFA.

Neymar (foto: marca.com) i-a ţinut în joc de glezne pe şefii Barcei până acum câteva zile, când şi-a prelungit contractul până în 2021 cu un salariu anual de 15 milioane de euro net şi o clauză de 250 de milioane de euro în ultimii trei ani ai înţelegerii. 

Sunt foarte bucuros că am semnat noul contract. Mă simt ca acasă la Barcelona. Ştiam cât de mare este acest club încă dinainte să ajung aici şi toate lucrurile mi s-au confirmat. Jucătorii de aici sunt incredibili, dar recunosc că la inceput am fost puţin timid, neştiind cum voi fi primit. Din prima clipă în care am păşit în vestiar, mi-am dat seama ce fel de oameni voi avea alături,

---a spus Neymar 

În vârstă de 24 de ani, Neymar a venit la Barcelona în 2013. A marcat până acum 91 de goluri în 150 de partide pentru clubul catalan şi a câştigat 7 trofee.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi