Share

Ponturi SUA, MLS: New York Red Bulls-Orlando City. Pariem și după miezul nopții

Ponturi Fotbal

Cota: 1.90

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

12 Aug 2017 10:23 515 0
Logo New York Red Bulls
Logo Orlando City
New York Red Bulls
Orlando City
VS
02:30 13 August 2017
Sua-Major League Soccer

Analiză și informații pentru New York Red Bulls v Orlando City

În Conferința de Est lupta pentru un loc în play-off devine una tot mai aprinsă. Dacă cei din New York au un avans cât de cât liniștitor față de jumătatea inferioară, cei din Orlando nu sunt deloc în aceeași poziție, ci ocupă prima poziție de sub linia play-offului. Va fi o încercare grea această partidă pentru vizitatori, aceștia știind că au nevoie mare de o victorie, dar la fel de conștienți fiind și că pe Red Bull Arena este extrem de dificil să o obțină.

New York Red Bulls

Este una dintre cele mai dezvoltate echipe din Major League Soccer, iar investițiile făcute în infrastructură și condiții se vor resimți din ce în ce mai puternic în performanțele pe termen lung al gazdelor. Chiar dacă au avut un start de campanie ezitant, cei de la Red Bulls și-au revenit din mers și au ajuns acum la 5 puncte în spatele rivalilor de la City, pe care i-ar fi putut depăși printr-o victorie în duelul direct din săptămâna trecută. Formația pregătită de Jesse Marsch are cele mai puține remize din conferință, doar 2 la număr, are 11 victorii, iar cifra înfrângerilor a ajuns la 9. Însumat, 35 de puncte au new-yorkezii, cu 5 peste prima echipă care nu prinde fazele finale ale competiției și cu 9 mai puțin decât liderul Toronto. După un parcurs recent excelent, cu 4 victorii consecutive în MLS și un golaveraj de 15-3, a venit înfrângerea de care pomeneam, de pe terenul rivalilor, scor 3-2, asta după ce New York City a fost condusă cu 2-1. The Bulls speră să recupereze punctele pierdute în derby și să se impună astăzi în propriul fief. Absenți vor fi Gideon Baah, Grella și Royer, accidentați, iar Zizzo este suspendat.

Echipa probabilă: Robles - Perrinelle, Long, Murillo - Adams, Felipe, Lawrence, Kljestan - Muyl, Wright-Phillips, Davis.

 

Orlando City

Echipa pentru care evoluează brazilianul Kaka, trecut pe la Real Madrid și AC Milan, se clasează a șaptea înaintea acestui joc, cu 30 de puncte obținute în 23 de partide. Distanța până la următoarea clasată, Columbus Crew, este de doar două puncte, iar aceasta din urmă are și un joc în plus disputat. Astfel, o victorie a oaspeților i-ar urca pe loc de play-off, însă mai este mult până la finele sezonului regulat și multe se pot schimba. În ciuda prezenței campionului mondial în lotul ei, atacul lui Orlando City funcționează foarte slab, având doar 24 de goluri marcate, al doilea cel mai slab atac din conferință. O singură victorie au vizitatorii în precedentele 5 jocuri din campionat, iar înfrângerile s-au înmulțit pentru elevii lui Jason Kreis. Un singur punct a adunat Orlando în ultimele 4 partide, astfel că acest duel îi prinde într-o formă foarte slabă. Rafael Ramos și Kevin Alston sunt incerți pentru acest meci.

Echipa probabilă: Bendik - Sutter, Aja Livchich, Spector, Toia - Kaka, Nocerino, Johnson, Gil - Larin, Dwyer.

Descoperă cele mai tari oferte și promoții la pariuri din acest weekend (11 - 13 august 2017)!

Pont New York Red Bulls VS Orlando City: New York Red Bulls câștigă și peste 1.5 goluri în meci

Probabil că Jesse Marsch le-a făcut mustrările de rigoare elevilor săi după ce au pierdut derby-ul cu New York City deși conduceau cu 2-1 în minutul 70. Aceștia pot să se revanșeze cel mai bine printr-un joc bun astăzi, încununat cu o victorie, așa cum au obișnuit în ultimele runde. În ultimele 7 etape doar rivalii de la City i-au pus probleme echipei gazde, celelalte 5 jocuri aducând victorii convingătoare ale The Bulls. De cealaltă parte, Orlando are o singură victorie externă din ultimele 9 deplasări, iar 5 dintre acestea jocuri au fost pierdute, chiar dacă adversarii au fost din jumătatea inferioară. Atacul oaspeților este foarte slab, cu 24 de goluri în 23 de meciuri, pe când gazdele au înscris de 17 ori numai în precedentele 5 partide. Date fiind condițiile acestui joc, pronosticul cel mai potrivit mi se pare că este New York Red Bulls câștigă și marchează minim 2 goluri în meci.

Pont pariuri: New York Red Bulls câștigă și peste 1.5 goluri în meci

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vădan Marc Nicolae

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici