Share

New England Revolution-Chicago Fire, un derby în nord estul SUA

Ponturi Fotbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Király Zoltán

17 Iun 2017 18:31 265 0
Logo New England Revolution
Logo Chicago Fire
New England Revolution
Chicago Fire
VS
02:30 18 Iunie 2017
MLS

Analiză și informații pentru New England Revolution v Chicago Fire

New England Revolution-Chicago Fire

New England Revolution sunt o echipă destul de diferită acasă în comparație cu deplasările, poate chiar diametrel opusă. Bilanțul este de 5-5-5 până acum, dar acasă sunt 5-2-0, iar ultimele 3 partide de acasă le-au câștigat la rând, și în multe din ele au marcat mai mult decât odată. Este de așteptat ca forma bună să continue, dar Chicago Fire va opune o rezistență serioasă. New England nu se bazează pe golurile unui singur jucător, tot atacul își ia partea din arsenalul ofensiv, responsabilii cu golurile fiind atacanții și mijlocașii ofensivi și aripile Nguyen, Agudelo, Fagúndez și Kei Camara. Americano-vietnamezul Nguyen are un assist, columbianul Agudelo gol+assist, iar argentinianul Fagúndez 1 gol în ultimul meci de acasă cu Toronto FC, o echipă cu o apărare chiar foarte decentă. Atacul celor de la Revolution este în mare formă.

Chicago Fire ce-i drept sunt o echipă mai degrabă de acasă (majoritatea echipelor din MLS sunt așa), dar marchează constant și în deplasări și se bazează mult pe internaționalul maghiar Nikolics (de origine sârbă) care dacă este servit bine, este letal. Conduce clasamentul golgheterilor cu 12 reușite. Sârbul Veljko Paunovic știe cum să-l pună în valoare, jocul echipei este foarte potrivit cu stilul foarte mobil al maghiarului care și-a demonstrat clasa cu Legia Varșovia anul trecut și aici joacă același rol în același tip de echipă precum Legia.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat New England Revolution VS Chicago Fire

Două echipe cu atac foarte bun, dar diferit ca stil, mă aștept ca cel puțin unul dintre aceste atacuri să fie foarte productiv astă-noapte. Posibil, amandouă. Cota este oferită de Unibet.

Pont pariuri: Over2,5

Miza: 5/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici