Nevada aduce schimbări importante în ceea ce privește pariurile sportive de pe mobil!

Așa cum probabil deja știi, fiecare stat din SUA are propriile legi, și sunt destule situații când legile din două state diferite se bat cap în cap. Într-o astfel de situație se află și jocurile de noroc; în timp ce în Nevada pariurile sportive și jocurile de cazino sunt permise, în majoritatea celorlalte state americane aceste activități de gambling sunt considerate ilegale.

pariuri-mobil.jpg

În momentul acesta locuitorii din Nevada pot juca la pariuri doar dacă se află pe teritoriul acestui stat, dar conform legalsportsreport.com acest lucru se pare că se va schimba în viitorul apropiat cu ajutorul telefoanelor mobile. Mai exact, orice rezident din ”Statul de Argint” va putea să parieze de pe mobil în legalitate indiferent de locul în care se află în acel moment. Toate pariurile ar urma să fie puse prin intermediul unei aplicații de pariuri sportive din Nevada. Această decizie luată de ”Nevada Gaming Commission” are ca scop creșterea veniturilor de pe urma pariurilor sportive, deoarece ea va permite rezidenților să parieze chiar și atunci când sunt pe teritoriul altor state americane.

Asta nu înseamnă că ceilalți locuitori din SUA vor putea profita de pe urma acestei oportunități. Legea se aplică doar în cazul celor care au domiciliul în Nevada și care și-au verificat în prealabil identitatea, verificare care nu se face pe internet, ci la un anumit sediu din acest stat.

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe  telefon la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi