NetEnt – cel mai important furnizor de jocuri de cazino din România!

Vezi ce sloturi NetEnt poți juca la cazinourile de top din România și  află de ce ar trebui să optezi pentru un slot de la aceste furnizor de jocuri!

Joacă sloturi NetEnt la cazinoul online recomandat de PariuriX!

 

Cine este NetEnt și ce oferă acesta?

Lansat în 1996, NetEnt este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de cazino din lume, și nu cred că am exagera cu nimic dacă am spune că este cel mai important la nivel global. Aproximativ 300 de săli de jocuri de pe internet utilizează sloturi NetEnt, printre care și cele mai importante de la noi din țară. Punctul forte îl reprezintă popularitatea jocurilor, multe din ele putând să își facă ușor loc într-un top al celor mai accesate sloturi video. De ce au un asemenea succes? În primul rând datorită payout-ului ridicat și a jackpot-urilor fabuloase, dar și a graficii de calitate utilizate.

 

Payout-uri ridicate și jackpot-uri record

Cel mai cunoscut joc oferit este Mega Fortune, și asta pentru că în el s-au câștigat două din cele mai mari 3 jackpot-uri all-time. Un norvegian a luat în 2011 suma de 11,700,000€ deși juca pe o miză de doar 0,25€, în timp ce un finlandez a pus în 2014 mâna pe un premiu de 17,861,800€ (detalii aici). Acest joc era oferit în trecut și în cazinourile licențiate din România, dar din păcate acum nu mai este.

Sloturile online au de regulă un payout cuprins între 89% și 94%, dar cele de la NetEnt au între 96% și 98.5%. Deci putem înțelege de ce sunt atât de populare. Apropo, vorbim de payout-uri omologate de companii terțe care au rolul de a superviza corectitudinea jocurilor, nu sunt cifre scoase la nimereală doar pentru marketing. Spre deosebire de alți provideri, NetEnt  a acceptat să facă și public payout-ul mediu pentru fiecare din cele aproximativ 120 de jocuri oferite, așa cum se poate vedea mai jos.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!

 

Sloturi NetEnt la cazinourile online licențiate în România

Descoperă top cazinouri online autorizate în România cu software NetEnt. PariuriX recomandă în special 4 cazinouri online, și asta datorită faptului că ele au site-uri stabile și staff serios,  plus o platformă performantă de  pariuri sportive. NetEnt este singurul provider care furnizează jocuri pentru toate aceste 4 cazinouri, ceea ce spune destul de multe despre importanța și popularitatea sa.

  • Operator 1 (L1160657W000330) – dintre cele 150 de jocuri oferite de acest cazino, câteva zeci sunt de la NetEnt. Acestea pot fi accesate nu doar de pe calculator, ci și de pe mobil prin intermediul aplicației de cazino pentru IOS și Android.  Sunt băgate destul de des jocuri noi astfel încât nu apuci să te plictisești.
  • Operator 2 (L1160651W000195) – oferă 27 de sloturi video NetEnt, printre care Dead or Alive, Starburst, Gonzo’s Quest, Dazzle Me, Twin Spin sau Fruit Shop.Sunt oferite jocuri și de la alți 9 provideri, deci avem parte de multă diversitate (ai opțiune să sortezi jocurile în funcție de furnizor).
  • Operator 3 (L1160656W000327) – are jocuri de la mai mulți provideri, iar printre ele găsim și păcănele NetEnt. Practic toate titlurile enumerate mai sus nu lipsesc nici aici. În fiecare zi este oferit un bonus într-un anumit joc, astfel încât poți beneficia de câștiguri mărite sau de cashback-uri până la 40RON.
  • Operator 4 (L1170664W000663) – acest cazino oferă doar 37 de jocuri, dar absolut toate de la NetEnt! Fiecare joc în parte poate fi jucat atât de pe PC, cât și de pe mobil, fără excepție. Poți participa și la un turneu cu premii zilnice de 6,000RON, așa că ai toate motivele să te joci aici.

Mai găsim slototuri NetEnt la Circus.ro și Superbet, dar nu le recomandăm în mod deosebit. 

Vrei să îți încerci norocul la sloturi NetEnt? Acesta este cazinoul recomandat!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!