Netbet vă oferă posibilitatea să vizionaţi finala Ligii Campionilor direct de pe stadion

Cum ar fi dacă ai vedea finala Ligii Campionilor din acest an direct de pe stadionul San Siro din Milano? Netbet oferă unei persoane această posibilitate. Transportul nu va fi o problemă, până în Italia vi se va pune la dispoziţie un avion privat din partea agenţiei.

netbet-promotie-liga-campionilor.JPG

Pentru a intra în cursa pentru acest premiu senzaţional trebuie doar să pariezi pe meciurile din Liga Campionilor la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015). Primii zece jucători cu cele mai mari câştiguri vor intra într-o tragere la sorţi al cărei mare premiu este această excursie. Sunt luate în considerare doar pariurile simple (un pronostic pe bilet) plasate pe meciurile din Liga Campionilor.

În plus, in februarie până în mai netbet.ro vă mai oferă premii lunare în valoare de 20.000 RON. Primii zece clasaţi în clasamentul lunar împart aceşti bani care vor fi creditaţi sub formă de bonus.

În mod cert netbet.ro trebuie să fie casa de pariuri la care să vă plasaţi de acum pariurile pe meciurile din Liga Campionilor.

Pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie să intraţi pe netbet.ro pe pagina promoţiei şi să daţi click pe butonul de înscriere. Puteţi să vă înscrieţi la competiţie până înainte de startul ultimului meci din semi-finală. Intraţi acum pe pagina promoţiei pentru a citi toţi termenii acestei promoţii, pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior.

PariuriX.com vă oferă la Netbet un bonus la prima depunere mult îmbunătăţit faţă de oferta standard. Dacă vă înregistraţi în orice alt mod veţi beneficia la depunere de un bonus de 50% până la 200 RON. În schimb, dacă accesaţi link-urile de pe site-ul nostru bonusul la prima depunere va fi de 100% până la 300 RON. Una e să depui 400 RON şi să te joci cu 600 RON şi alta este să depui 300 RON şi să te joci cu 600.

Deschide cont chiar acum la Netbet şi poate pe 28 mai ne vei trimite o fotografie direct de pe San Siro de la marea finală a Ligii Campionilor!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!