Netbet oferă un pariu live fără risc de 100RON pe Barcelona vs Real Madrid

barcelona-real.png

Sâmbătă cu începere de la ora 17:15 are loc meciul așteptat de întreaga planetă: Barcelona vs Real Madrid. Cu această ocazie casa de pariuri online Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vine cu o promoție de nerefuzat pentru iubitorii de pariuri live

Plasează un pariu single live pe El Clasico de minim 50RON, iar dacă acesta este pierzător primești înapoi integral suma pariată în limita a 100RON! Banii sunt rambursați sub formă de bonus (detalii mai jos). Profită acum de pe urma acestei oferte!

Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet. Dacă nu ai unul, te poți înregistra acum.
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”100 RON - Barcelona vs. Real Madrid” și apasă pe butonul ”Înscriere
  • Plasează un pariu single live pe Barcelona vs Real Madrid pe orice opțiune dorești. Doar primul pariu live necâștigător va fi luat în considerare pentru această promoție. Pariurile pre-meci sau cele multiple nu iau parte la această promoție.

 
Cum deblochez bonusul?

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și va trebui rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea fi retras. Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj. 

Exemplu: Dacă ai plasat un pariu live de 100RON și acesta este pierzător, primești înapoi cei 100RON sub formă de bonus și vei avea de rulat 600RON înainte de a putea solicita o retragere.

Pariază acum pe Barcelona vs Real Madrid


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi