Netbet oferă un pariu fără risc de 40RON pe NBA! Grăbește-te, oferta este limitată!

nba.png

Miercuri dimineață a debutat un nou sezon din NBA, cel mai puternic campionat de baschet din lume, iar cu această ocazie Netbet (vezi site-ul agenție) vine cu o promoție de nerefuzat. 

Pariază pe orice meci din NBA între 26 și 30 octombrie 2016, iar dacă selecția ta este pierzătoare primești înapoi integral suma mizată în limita a 40RON!

Ce am de făcut pentru a beneficia de pe urma acestei promoții?

 1. Accesează contul tău Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016). Dacă nu ești deja client al acestei case de pariuri, atunci deschide un cont acum
 2. Accesează ACEST LINK. Acolo vei găsi un buton verde pe care scrie ”Înscriere” și pe care trebuie să apeși pentru a lua parte la această ofertă. 
 3. Pariază pe orice meci din NBA între 26 și 30 Octombrie, iar dacă pariul tău este pierzătorprimești înapoi integral suma mizată în limita a 40RON.

 

Termeni și condiții ofertă

 • Trebuie să te înscrii în această promoție înainte de 30 octombrie ora 22:00. 
 • Freebeturile vor fi creditate pe data de 31 octombrie, și sunt acordate doar clienților care au avut un pariu eligibil pierzător.
 • Freebeturile pot fi folosite doar pe evenimente din NBA, și doar pe cote de 2.00+.
 • Un freebet este valabil timp de 7 zile din momentul acordării. Dacă nu este utilizat în acest interval, atunci el va fi retras de pe cont. 
 • Dacă pariul plasat cu un freebet este câștigător, vei primi pe cont doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu folosești un freebet de 40RON pe o cotă de 2.50 și câștigi, primești suma de 60RON. Aceasta nu este supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj. Află ce este un freebet din acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.
 • Oferta este valabilă doar pentru primii 2,000 de clienți care apasă butonul ”Înscriere” și care plasează un pariu eligibil.
 • Pariurile anulate și pariurile Cashout nu se califică pentru această promoție
 • Se aplică regulamentul și condițiile generale Netbet.

Oferta este foarte tentantă și nu ar trebui ratată. Dacă nu știi pe ce să pariezi, atunci te informez că pe site-ul pariurix.com vei găsi zilnic pronosticuri din NBA date de specialistul Marius Huțu. Ponturile pentru dimineața de 28 octombrie pot fi găsite AICI.


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi