Netbet oferă un freebet de 40RON pe campionatele de top ale Europei!

În această dimineață am observat o promoție nouă la Netbet (vezi site-ul agenției) prin care în acest weekend este oferit un freebet de 40RON pe campionatele de top ale Europei. Această ofertă vine odată cu debutul noului sezon din Germania Bundesliga, singurul campionat important de pe Bătrânul Continent care nu începuse încă. Oferta este prea bună ca să îi dau cu piciorul, motiv pentru care am aplicat pentru ea, și m-am gândit să îți arat și ție cum poți primi acest pariu gratuit.

freebet-40ron-top.png

În primul rând trebuie să intri pe site-ul Netbet (D.1279 /29.06.2016) și să te loghezi pe cont. Apoi accesează secțiunea Promoții, unde vei vedea că una din primele oferte afișate este ”Profită de 40 RON Freebet în weekend!”. Dă un click pe ea pentru a fi redirecționat către pagina promoției, acolo unde în centrul paginii ve vedea un buton ”Înscriere” pe care trebuie să apeși. 

Acum trebuie să pui câte un pariu pe câte un meci din fiecare campionat important al Europei: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1. Pentru a fi eligibil, un pariu trebuie să fie pus pe minim 40RON și să aibă o cotă de minim 1.60. Au loc foarte multe meciuri în aceste zile, deci cu siguranță ai de unde alege, mai ales că sunt acceptate atât meciurile de azi (27 august), cât și cele de mâine (28 august) și de luni (29 august).

Eu am pus deja cinci pariuri eligibile, iar acum aștept să îmi primesc freebet-ul, care se pare că va fi creditat pe cont pe data de 30 august. Din acel moment el este valabil timp de 7 zile și trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00. Apropo, în caz că nu știi, un freebet este un pariu gratuit de pe urma căruia se păstrează doar miza, nu și suma pariată. Dacă de exemplu ai pus freebet-ul de 40RON pe o cotă de 2.00 iar acesta este câștigător, atunci pe cont va fi creditată doar suma de 40RON,nu și cei 40RON pariați.

Dacă îți place această promoție, atunci îți recomand să arunci un ochi și pe aceasta: https://pariurix.com/freebet-de-40ron-oferit-de-netbet-pe-etapa-a-6-a-din-romania-liga-1.html. Este vorba tot de un freebet de 40RON în acest weekend, dar pe meciuri din România Liga 1,

 

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus de până la 1,550RON! 

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi