Netbet oferă câștiguri cu până la 50% mai mari la pariurile pe US Open!

Deja au început calificările la turneul de Grand Slam US Open, iar luni 29 august vor avea loc și primele meciuri de pe tabloul principal. Cu această ocazie Netbet (vezi site-ul agenției) vine cu o promoție foarte tare de pe urma căreia poți profita la maxim mai ales prin primele tururi, atunci când au loc foarte multe meciuri. 

Plasează un pariu multiplu care să conțină doar selecții de la meciuri de la US Open și poți câștiga cu până la 50% mai mult!

Bonusul maxim se acordă pentru minim 13 selecții pe bilet, dar sunt oferite bonusuri inclusiv pentru biletele cu 3 meciuri. Mai jos poți vedea graficul exact cu bonusurile oferite în funcție de numărul de selecții de pe bilet:

bonus-multiplu-tenis.png

Exemplu: Plasezi un pariu multiplu ce conține 10 selecții, cota totală a biletului fiind de 50. Dacă ai pus biletul pe o miză de 20RON, atunci pe lângă câștigul normal de 1,000RON vei mai lua încă 350RON. 

Bonusul este creditat ca bani reali, deci nu este supus vreunei condiții de rulaj. Pe vremuri doar agențiile stradale ofereau bonus pentru pariurile multiple, acesta fiind unul din puținele avantaje pe care ele le aveau în detrimentul caselor de pariuri online. Dar așa cum poți vedea, nici acest avantaj nu mai există deoarece acum poți primi bonusuri consistente la biletele cu multe meciuri jucându-te direct din confortul casei tale.

Această promoție este similară cu oferta Combo Boost oferită tot de Netbet, ofertă pe care am prezentat-o în urmă cu două zile, dar care era valabilă doar la pariurile pe fotbal.

 

Deschide acum un cont la Netbet și vei primi un bonus de până la 1500RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi