NetBet - o casă de pariuri online care a crescut într-un an cât altele în zece!

Joacă la Netbet, una dintre cele mai apreciate case de pariuri de la noi din țară. Vezi cum aceasta s-a transformat în scurt timp dintr-o agenție necunoscută într-una de top în România!

La începutul lunii iulie a anului 2015 aflam de pe site-ul ONJN că NetBet (click aici pentru a te înregistra) a obţinut dreptul temporar de operare în România. Mulţi pariori au privit cu scepticism această intrare deoarece existau la momentul respectiv două case de pariuri care acaparaseră o mare parte din piaţă.

Deschide cont la Netbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

 

La început lucrurile au mers mai greu

Primele impresii despre acest operator pot fi culese din topicul de discuţii NetBet, de pe cel mai mare forum dedicat pariorilor din România. Cel dintâi aspect sesizat a fost acela că la depunerile prin Skrill existau limite predefinite, cea minimă fiind de 80 RON. O altă persoană care a testat serviciile NetBet se plângea de faptul că exista o miză minimă de circa 6 RON pentru pariuri live. La capitolul relaţii cu clienţii lucrurile decurgeau greu, un parior aşteptând pentru un răspuns mai mult de 24 de ore. Una peste alta, în primele două luni şi jumătate de la lansare nu se spuneau chiar lucruri bune despre agenţie. 

 

Netbet a ajuns eventual una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate

Pe de altă parte nu cred că este agenție de pariuri care să fi funcționat la potențial maxim din prima. Oricum la Netbet lucrurile s-au mai schimbat de-a lungul timpului şi pas cu pas ea a reuşit să intre în Top 5 case de pariuri online licenţiate în România. Asocierea cu Dan Petrescu, sponsorizarea echipei Steaua Bucureşti, reclamele de pe panouri stradale, dar și reclamele de la televizor au transformat-o într-o agenție cunoscută. Plus că a fost și prima casă de pariuri care a primit licență de funcționare pe 10 ani (D.ONJN 1279 /29.06.2016)!

Însă ea a ajuns să fie cu adevărat apreciată de pariori datorită serviciilor oferite și a facilităților introduse în timp. Netbet a fost primul operator care a oferit bonusuri pe durata primelor 5 depuneri, dar și primul dintre cei prezenți doar online care a oferit clienților posibilitatea să efectueze depuneri și retrageri din sucursale stradale (mai exact din locații Smith & Smith și Favbet), De asemenea, Netbet are în acest moment una dintre cele mai bogate oferte de pariuri live, este în top5 când vine vorba de cote oferite, oferă foarte multe promoții ocazionale, este una din puținele agenții care pune la dispoziția clienților transmisiuni live video, iar exemplele pot continua.

Concluzia este simplă. Netbet s-a transformat foarte rapid dintr-o casă de pariuri complet necunoscută într-una foarte bună, fiind acum una de top în România, tot mai mulți pariori alegând să își deschidă un cont aici.

Joacă și tu la Netbet și profită de pe urma facilităților oferite!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi